reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Anet ja miałam prywatnie przeziernosc, 450zl z testem pappa w tej cenie :) ale podobno można na nfz iść.
Witam nowe marcoweczki. Przyznać się czy któraś jest z Poznania? :)

reklama
Co do wcześniejszego tematu o migrenie to też wczoraj miałam, strasznie mnie męczyła a dzisiaj też już mnie zaczyna boleć głowa :(

tyle dobrego w tym dniu, że idę do lekarza i zobaczę mojego małego fasolka :D

Kartagina, dla mnie jesteś wielka! ;-) Cudownie, że masz wsparcie męża, to przecież Wasze życie i Wasze decyzje.
Pisz do nas często, bo z nami szybko leci czas i ani się obejrzymy a zaczniemy się rozpakowywać ;) Oby wszystkie w marcu ewentualnie w końcówce lutego. Jesteśmy z Tobą :tak::tak::tak:

Witam również inne nowe marcowe Mamy! Zapraszamy, faktycznie będą tłumy na porodówkach :-)

Ostatnia edycja:
Witaj mamaMATIEGO gratuluję.

Mamy jakiś magnes na forum :-)
Któraś mama jeszcze podczytuje śmiało śmiało ujawniać się nigdy nie jest za późno :rofl:

Ana ja mieszkam niedaleko Poznania ok 50 km w Gnieźnie

Ostatnia edycja:
Oj przepraszam:-/Kartagino:-) jakoś źle poczytalam;-) wow to super jak juz 4 dzieciątko w drodze:-) ...pewnie dziwnie patrzą, mogę sobie wyobrazić ale ha podziwiam takie mamuśki:-) powodzenia!
Ana oj to trochę skasowali Cię ale najważniejsze żeby jak najwcześniej zdiagnozować ewentualne choroby czy wady także rozumie ze w takich sytuacjach nie patrzy się na kasę. A i co to za test papa:-/?

Witaj mamaMatiego:-) 3 nowa marcóweczka, super.
Kartagina, może noś ze sobą karteczkę z danymi - będzie szybciej ;-)

Anet, test pappa wyklucza ewentualne wady genetyczne płodu. Ale to badanie wykonuje się jak są wskazania. Nie jest ono standardowe.

Ostatnia edycja:
Czlowiek pojdzie po dziecko do szkoly, a tu juz fura czytania :)

Kartagina podziwiam i szacun za cierpliwosc. Jestes wielka. A co do rodzicow, ja sie moim nawet boje powiedziec, bo wiem jaka bedzie reakcja. Na szczescie mam wsparcie u męża i generalnie pozytywne reakcje choc ludziom ciezko z mysla ze ktos swiadomie mozna byc wielodzietnym. Trojka to na bank wpadka a pozniej to juz w ogole dramat ;)

Ja mam skierowanie na pappa na nfz. Inaczej 500 zl, jak ktos wskazan nie ma.

reklama
kradz dzięki za miłe słowo! czasem sąsiedzi i znajomi wspierają bardziej niż rodzina:) ja taka matka polka jestem:)
dużo nas ale jak jest czadersko potem jak co 2-3 dni któraś pisze że już rozpakowana, normalnie wysyp będzie!:)

Do góry