reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Patrycja ja będę miała cc ze względu na moje ciśnienie w oczach. Mam bardzo wysokie a przy wyższym wysiłku może odkleić mi się siatkówka co grozi jaskra. Wiec jak znasz jakiegoś okuliste , który wystawi ci zaswiaczenie ,ze masz wysokie ryzyko jaskry będziesz miała CC.
Żgutek polecam lekka komedie francuska " Przychodzi facet do lekarza".
Sofi sliczny ten twój brzuszek

ana89, ale masz fajnego stwora! :-)
anulka, ta kawa musi być wyborna. Jeszcze bita śmietana na wierzch i omnomnom. ;-)
sofi89, to raczej nie wzdęcia, Bobas rośnie :tak:

Mam taką ogromną ochotę na galaretkę z owocami, coś czuję, że zaraz śmignę do sklepu. W ogóle - jeśli macie ochotę, to mogę Wam podrzucić przepis na przepyszną sałatkę.

Żgutek, specjalnie dla Ciebie:
To właśnie miłość
Narzeczony mimo woli
Notting Hill
50 pierwszych randek - rozczulający, fajowy
27 sukienek
Zakazany owoc

Polecam świetny film francuski "Jeszcze dalej niż północ". Lubię dobre komedie, a nie durne, a ta jest bardzo fajna i polecam.
I tak jak Mili pisała, to komedia z tym samym aktorem "Przychodzi facet do lekarza". Kad Merad jest rewelacyjny i komedie z nim są bardzo fajne.

Miłego ogładania.

Ostatnia edycja:
hejo:-) jak wy dużo piszecie;-) czytam o waszych porodach i kasikz szok :szok: przygotowywali cie do cesarki a urodziłaś naturalnie chyba wszyscy byli w szoku co nie?? ja rodziłam naturalnie i po porodzie uważałam ze kolejne dziecko rodze tylko przez cięcie cesarskie ale teraz już nie pamiętam tego bólu i chce jeszcze raz spróbować naturalnie dla mnie poród był czymś makabrycznym ból niedozniesienia, 12 h rodziłam i nie wspominam tego jak super przezycie ale przezyłam i na drugi dzień wstałam i chodziłam a cesarki boje się ze potem będę obolała dłużej a pomocy oprócz męza nie mam wiec przy dwojce dzieci w tym jednym maleństwie może być mi ciężko....
Wybrałam szpital w którym od razu daja znieczulenie wiec może nie będzie tak zle bo przy synie bez znieczulenia....

Napiszcie mi kochane jak długo wasi gin kaza wam brac progesterno i czy robiłyście poziom tego hormonu we krwi??

Agawa nadal jesteś za rodzeniem na borowskiej??? ja na razie tam zostaje, a byłas już na prenatalnych badaniach??

A wy dziewczyny z wrocławia gdzie chcecie rodzic??

Ostatnia edycja:
Hej
Ja mam kota. A toxo nigdy nie przeszlam. Dla bezpieczenstwa nie sprzatam mu w kuwecie ale tez nie unik kontaktu latwoej toco zarazic sie od brudnej salaty niz kota.

reklama
Do góry