Anula Heven nooo zgadzam się w 100% z wami :-) ja też psiara
i do kwestii bakterii i porządku podchodzę identycznie!!!
lubie porządek ale bez przesady! zycie jest za krótkie żeby całymi dniami szorowac podłogę bo paproszek moze dziecku zaszkodzić
A co do kotów to racja, z daleka od kuwet..chodzi takie koty, które nawet czasami wychodzą ale wychodzą na dwór i co się z tym łączy polują na myszki, ptaszki i małe zwierzątka...bo zarażaja się toksoplazmozą a dla nas właśnie tokso jest baaardzo groźna! A propo..robiłyście już wyniki na tokso??? Ja w poprzedniej ciąży miałam bardzo wysokie przeciwciała, ale wynik świadczoący o toczącej się infekcji był ujemny, zakaźna mi jednak awidność zleciła, i wszystko było ok. Mimo wszystko jednak lekarz i tak mi teraz zlecił tokso..ciekawe po co?? no ale zrobię
Dzisiaj jedziemy na grzybki..uwielbiam łazić po lesie
A co do kiszonych ogórków to przedwczoraj ukisiłam 15kg...boję się ze mało będzie tak kocham kiszaki!!!!!!! Swojskie oczywiście
yyymmmmmmniiiiaaamiiiiii już się nie mogę ich doczekać
Nadrabiałam was ponad pół godziny!!! wow ile wy piszecie!!!
co do porodów to ja dwa razy naturalnie rodziłam i trzeci też mam nadzieję. Zuz o 2 w nocy odeszły mi wody a o 12:50 była na świecie...najgorsze ze od 8 rano do 12 rozwrcie mi na 8cm stanęło i nie chciało ruszyć a skurcze były, ale bez znieczulenia rodziłam, bo właśnie za późno było już i dałam radę ...to do przeżycia jest naprawdę! Ja też jak niektóre z was nie chciałaby cesarki...no chyba że nie bedzie innego wyjścia.
heven a ja przepis na te Twoje cudeńka poproszę to dzisiaj zrobie po Twojemu
A macie moze jakis fajny przepis na paprykę albo cukinię ??? w sensie przetworów :-)