reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Dzięki Heven :) z tym chudnięciem to podobno całkiem normalne ale w przeciagu 3 dni spadłam o cały kilogram a to chyba dużo No ale nie będę się zamartwiać na zapas :):)

reklama
Heven zwiekszona wydzielina w ciazy normalna w uplawy i infekcje sa czeste. Mnie w sumie nic nie SCzypie a okoazalo sie ze mala infekcja jest o stad pewnie mocz nie fajny bo zle zrobilam badanie

Heven zwiekszona wydzielina w ciazy normalna w uplawy i infekcje sa czeste. Mnie w sumie nic nie SCzypie a okoazalo sie ze mala infekcja jest o stad pewnie mocz nie fajny bo zle zrobilam badanie

u mnie mocz w sumie ok wyszedł,ale mnie upławy przerazaja...zawsze sie ich bałam

Witam Marcowe Mamuśki :))))

pierwszy raz będę mamusią, termin na 30-03-2014
Dziewczyny mam problem z zaparciami :( ja już świruje:baffled:, mogę tydzień bez...
może macie jakieś sprawdzone metody, woda z cytryną, granola z siemieniem lnianym, owoce i jogurty - nie pomagają...

Biedronka, mamusia, witajcie! :)
Biedronko, na zaparcia suszone albo świeże śliwki. Skuteczne i wypróbowane. Raz też zalałam śliwki wodą na noc, rano przed śniadaniem wypiłam wodę i zjadłam śliwki ze środka. Misja została wykonana.

Usg było. Bobo śliczny, machał łapkami :) Duży, bo 7 cm. Lekarz powiedział, że wszystko jest w porządku :) Bardzo się cieszę, że w końcu zobaczyliśmy nasze Dzieciątko, Adam się wzruszył. :)

reklama
dzięki dziewczyny za podpowiedź,
jutro rano wypróbuje i powiem czy się sprowadziło...
same surowe śliwki próbowałam i jeszcze jogurtem popiłam i nic .....
wow już nie mogą się doczekać :-)

Do góry