reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Dziękujemy za pozdrowienia kasikz sypnij jodem i piaskiem na forum.
Witaj basidrak, skrobnij coś w wątku lista marcóweczek z@t Cię dopisze.

Obiad u teściowej zaliczony jak stwierdziła nie schudłam nie przytyłam więc okiem postronnej osoby nie widać lekko powiększonego brzuszka :-). Tajemnica zachowana.

Kawki nie pijam, lubiłam herbatę ale ostatnio mi nie smakuje. Cola zdarzyło mi się :-), przegryzie mi przełyk od mdłości.

reklama
Oooo:) Śmiać mi się chce, jak to piszę, bo pomimo tego, że dzisiaj mdłości mam umiarkowane, spakowałam tylko kilka worków. Chyba z tego odpoczywania zwykłe lenistwo mnie ogarnęło. Niemoc, marazm, brak sił:p Podziwiam mamy, które mają już pociechę. Bo nie mogą się położyć w dogodnym momencie...

Zazdroszczę wam . Ja dziś aż zmywarkę zapelnilam i jedno pranie zrobiłam i tak leżę bo mnie mdli. Za godzinę jadę po kebaba i na fajerwerki. Jak zjem to czuję się lepiej a też nie mogę jeść non stop a u mnie jest phyromagic show :)
Tak kebab niezdrowy ale musze :(

Ooo Kebab!!! Ja też bym zjadła, tylko, że... Ja w ogóle nie mam ochoty na jedzenie. Zmuszam się, bo rzeczywiście czasami czuję się lepiej jak coś zjem, ale są to bardzo nieskomplikowane dania, które mają nie pachnieć! Co do preferencji, bardzo mnie zaskoczyło kilka bo:
1. Do tej pory piłam tylko wodę gazowaną- teraz do ust nie wezmę, najpyszniejsza woda z kranu (w UK zdatna do picia)
2. Do tej pory przetwory mleczne wywoływały bóle brzucha i inne przykre dolegliwości- teraz zabiję za biały ser i kubek mleka... I nawet po tym nie beknę...
3. Do tej pory nie lubiłam coca-coli- teraz łagodzi wszelkie moje bolączki smakowo- mdłościowe, chociaż unikam jak ognia.
I takie różne inne:)
Muszę korzystać z wolności, bo jutro wraca M. i będzie mnie ganił za niedobraną dietę i nierozważne odżywianie;(

Basidrak i ja sie witam!!! Gratuluje i bedzie wszytko ok
Patrycja trzymam kciuki za poniedzialjowa wizyte to prenatalna?daj odrazu znac!
Dziewczyny a ja juz jakis 3tydzien nie mam zasu na odpoczynek jak czytam ze robicie sobie drzemki w ciagu dnia to az mam wyrzuty sunienia ze ciagle forsuje swoja fasolke...ale nic mi nie dolega-odpukac w niemalowane wiec chyba przesadzan....w piatek jedzieny nad morze wiec mam zamiar odpovzac-zobaczymy...

Hej witajcie nowe mamy I gratulacje :)

Dzis mi dzien mega szybko przelecial dobrze ze sie ochlodzilo ufff zajadam sie ostatnio arbuzami polecam!!!

Mi tez chce sie spac wiecznie bez kawy ani rusz niestety...

Ja ostatnio malo kebaba nie zwrocilam wiec mam z nim spokoj na kilka miesiecy ;)

Witaj Basidrak :-)
Anulka_Marcowa ja tak samo mam odrzut od slodyczy zjem ale Mnie zamulaja a to szok dla Mnie bo ja dnia bez tabliczki czekolady sobie nie moglam wyobrazić zjadałam mnóstwo słodkości a teraz prawie nic zamienilam na owoce
Cola mmm rzeczywiscie lagodzi mdlosci wiem ze nie jest najzdrowsza ale troche daje powera bo bez kawy ciezko sie obyc pijalam 4 dziennie a teraz jedna czasem 2 ale krzyczą na Mnie że wolno jedną filiżankę, chociaż gdzieś czytałam że 2 można.
Opalanie hmm ja niestety sie wystawiam ale tylko czesciowo na brzuchu piramida z ubrań he he :-), twarz tez schowana,
Najbardziej ubolewam nad brakiem ruchu bo tak to rower, rolki, zumba czyli cos czego teraz nie mozna, na spacer cieżko bo w połowie dopadały mdłości, dzisiaj w końcu się udało na dłuższy pójść.
Dobrej nocy życzę Wszystkim
url=http://www.suwaczki.com/]
f2w3rjjgdgfle0ht.png
[/url]

reklama
Do góry