reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

heven oj te chlopy oni juz tak maja niestety ciezko im sobie wyobrazic co czujemy i jakie dolegliwosci nas mecza niestety i nigdy sie nie dowiedza ale warto ich uswiadamiac moze cos do nich dotrze ;-) moj juz ma tyle wymowek itd jak zaczynam gadac o samopoczuciu i hormonach ze stwierdzilam ze nie warto go zameczac bo sama sie jeszcze przy tym mecze a dodatkowo denerwuje:baffled:

Trzymam za dzisiejsze wizyty dziewczyny &&&&&

reklama
Hej witam nowa marcoweczke!na kiedy termin?
My juz w domu za tydzien wizyta i wyjazd nad morze...jakies 600/700km uwielbiam jakiekolweik wypady ale bedac w ciazy odechciewa mi sie takich wycieczek...no ale co sie nie robi dla trzylatka:)

Żgutek witaj,podaj termin niecierpliwimy się.

Moja dieta teraz głównie też bez mięsa. Dziś córka kabanosa sobie zażyczyła jak powąchałam to mnie aż odrzuciło.
Za to pochłonęłam pół dużego naturalnego jogurtu z otrębami smak był nieziemski, i brzoskwinie, nektarynki.
Teraz nawet herbata mi nie smakuje, normalnie nie wiem co mam pić, nie mogę znaleźć swojego smaku

reklama
Do góry