reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

A ja bylam na wizycie u poloznej i mam juz oficjalna karte ciazy. W przyszlym tygodniu moge dzwonic i umawiac sie na usg. Nie zalezy mi na szybko bo i tak w Polsce bede miala juz za tydzien. :) W piatek mam pobranie krwi. Najwazniejsze, ze wypisala mi karte do wybranego przeze mnie szpitala, mimo ze nie jest to moj okregowy. Takze mam nadzieje rodzic tam gdzie juz rodzilam. :)

reklama
Witaj Zgutek gratuluje oraz wspolczuje mdlosci oby szybko przeszly ;-)
sealpup Ja tez juz bylam u poloznej ale tydzien temu karte zalizyla i krew pobrala juz no a dzisiaj juz dostalam list ze szpitala na USG :-)
micela moze to juz jest ten przelom u Ciebie i mdlisci juz nie beda Cie tak meczyly ;-)

No i sie doczekalam pierwszego USG 28.08 na 13:00 juz sie doczekac nie moge kiedy zobacze fasolinke swoja :-)

Ostatnia edycja:
Mnie mdłości tez sie zmniejszają , za to coraz bardziej chce sie spać ;D następna wizytę mam dopiero 21 i wtedy usłysze serduszko (mam nadzieje ) i zobaczę dzidziusia ;) slyszalysie cos o testach z internetu sikanych na płeć?;)

Sabrina super!!!to już niedługo:-)
Co do zaparc to zamarzyla mi się taka mocna ogórkowa zupka:-Dmniami, tylko tyle roboty żeby dobrą zrobić że już mi się odechciewa...zaraz pójdę na bazarek po świeże warzywka i coś wyczarujemy z dziewczynkami. Niestety nasza dieta wymaga bardzo wiele biegania w kuchni żeby zdrowo jeść bezmięsnie, ale jaki potem smaczny efekt:-) moje dzieci to akurat jedzą co chcą, wczoraj zjadły wielkiego hamburgera z wołowiny angus i nie powiem ale to mięso mimo że gatunkowo świetne, drogie i och i ach dla mnie smierdzialo padliną, bleee:*)

Charlie mnie tez spanie meczy u przy synku jest to meczae bo on ma tyle energii a Ja nie nadazam nad nim :nerd: nie slyszalam o takich testach.
z@t mnie teraz kazde miesi smierdzi a kurczak szczegolnosci nawet po usmazeniu blee a ogorkowa tez za mna lazi :-D musze odwiedzic polski sklep i se ugotuje moze jutro :-p

Ostatnia edycja:
Hej kochane u nas dziś jak zwykle mdłości i migrena :-(. Jutro wizyta o 11.30 mam nadzieje , że wszystko jest dobrze. Tak się martwię ze masakra. Wiecie , że przez te mdłości schudłam prawie dla kilo zamiast 57 kg jest 55 kg . Byłam w szoku ale co się dziwić jak ciągle mam mdłości i mało jem.

A ja miałam ogórkową kilka dni temu i źle to wspominam, nic mi się nie trawiła i po 4 godz. oglądałam ją drugi raz. A kapuśniaczek to zawsze dobry pomysł :D
Mi śliwki pomogły już od rana ;) ale wzdęcie też mam okropne ehhh
Na mięso prawie patrzeć nie mogę, ciągle jakieś naleśniki, pierogi itd. Takie oto ciągoty :-D

Żgutek, witaj :)

reklama
karola nie martw sie tym ze schudlas troszke duzo kobiet w I trymestrze chudnie a z fasolkiem na pewno wszystko jest ok ono i tak ciagnie z nas to co mu potrzeba nawet jak malo jemy.Oby szybko Ci sie polepszylo ;-)
ewa&kubus uuuu az sie zastanawiam czy gotowac ta ogorkowa jutro czy sie wstrzymac lepiej wspolczuje Ci takiego samopoczucia najgorsze to jest zjesc cos dobrego i czego sie chcialo a potem sie po tym meczyc :baffled:

Do góry