rurka
Fanka BB :)
konwalianka...spokojnie dasz radę starszak już nie taki mały, chetnie będzie Ci pomagał w drobnych czynnościach, jeszcze go odganiać bedziesz musiała, bo pieluchy będzie chciał zmieniać , co do przedszkola, to spokojnie wszystko jest zawsze kwestią dobrej organizacji...a na ułożenie sobie w głowie jakiegoś planu masz kilka miesiecy. Ja tez zastanawiam się jak to z tym przedszkolem będzie Zuza idzie od września pierwszy raz. Zawozić i odbierać będę pewnie ja - tym bardziej, że na zwolnieniu wiec chetnie to bedę robiła...z noworodkiem wiadomo na początku nie będziesz jeździła (mąż może tacierzyński na 2 tyg wziąść)...spokojnie na pewno sobie zorganizujemy wszystko.... pomyśl sobie co by było gdybyś pod serduchem bliźnięta nosiła!!! haha Z uwagi na to, że ja przez 3 tyg byłam o tym przekonana to teraz (jak wiem, że jednak jest jedno) łatwiej jakoś mi tą organizację ogarnąć myślami ....Albo inaczej moja psiapsiuła spodziewa się 4 pociechy... pozostałe w przedszkolu i też jakoś ogarnia .... nic się nie martw...trudniej by Ci było gdyby dzieci w jednym roku urodzone były np. ... jedno uczy się chodzić a drugie do cyca płacze ot i tu gorzej nieco.... ale i takie sytuacje babeczki ogarniają (np. wspomniana przeze mnie wcześniej psiapsiuła )