reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

karola322 ja generalnie nie pije takich napoi bo.uwazam ze to sama chemia wiec jezeli chcesz znac moje zdanie to ja odstawilabym takie napoje tym bardziej w ciazy.... nie da sieodzywiac mega zdrowo bo w tedy trzeba by bylo miec swoja krowe, kury i wielki ogrod ale uwazan ze chociaz troche mozemy wyeliminowac chemie czytajac ulotki wiec ja bym nie pila

reklama
jezeli chodzi o bole w okolicach jajnikow to one moga sie pojawiac bo rozciaga sie macica wazne jest chyba natezenie takiego bolu ja mam delikatne bole zapominam nawet o.nich ale kazda kobieta inna wiec warto konsultowac ze swoim gin.

widzialyscie ze powstaly kwietnioweczki?

Karola322 kup sobie lepiej alternatywe jakas np tymbark gazowamy :) ja codziennie pije gazowane bo inaczej mi sie nie odbije I chodze jak struta

Karola, sproóbuj zrobić jak Micela radzi, może tymbark gazowany Ci podpasuje. Lepiej to niż fanta.
Co do kłucia, to zdaję sobie sprawę, że sie denerwujesz, czy to nic niepokojącego. Wizytę masz w przyszły czwartek? Macica faktycznie może się już rozciągać, a Ty akurat odczuwasz to bardziej. Jeśli się nasilą, to wiesz, lepiej żeby obejrzał Cię lekarz.

Ja też mam lekkie bóle podbrzusza bo macica się rozpycha ;) a wracam właśnie od lekarza i wszystko jest ok. Co prawda początek 7tc a tylko pęcherzyk 13mm i malutka kropeczka w środku. Dlatego za tydzień mam przyjść znowu posłuchać serduszka :)

Anulka ma pewnie racje z ta macica, ja sie na tym tak dobrze nie znam, ale tez mam bole, bardziej jakby na podbrzuszu cos ciezkiego lezalo.

Ana89, super wiadomosc :)

Ja też miewam bóle jajników szczególnie lewego z którego doszło do zapłodnienia, lekarz powiedział mi że to normalne. Dzisiaj na szczęście dobrze się czuje mimo upału i malujemy pokój dla dziecka. Chcemy wszystko odświeżyć póki ciepło, a później będziemy powoli kompletować mebelki :)

Ana super wiadomość!!!!
co do kłucia jajników to normalne..pytałam się gina!!!
co do gazowanych niezdrowych napoi to mam też cholerne parcie na te świństwa,ale podświadomie mój organizm to odrzuca więc tylko łyczek!!!!dziewczyny a jak ma się do tego gazowana woda mineralna????ja piję tylko taką,bo po niegazowanej mam odruchy wymiotne;-)

już kwietniówki????ja jestem kwietnióweczką 2013!!!!jak ten czas leci:szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
Ja w pierwszej ciąży tylko gazowaną wodę piłam. I tak jak Heven po zwykłej niedobrze mi było.
A upały nawet spoko, aż sama się dziwię.

Kilka dni temu pisałam, że nadal mam ochotę na kawę. Ha, od wczoraj jakoś wcale nie mam na nią ochoty. A piłam 3 dziennie, bez mleka, bez cukru...

reklama
Anulka aż ci zazdroszczę ja upałów nie znoszę i mój organizm też...wciąż mi słabo...duszno
a jak u was z plecami?????bolą was????mi krzyź tak napierdeziela jak bym miała rodzić!!!!a może to zły znak???mam tyle wątpliwości...a wizyta dopiero w piątek:crazy:

Do góry