reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
melduję się już po wakacjach!!!!!!było super tylko trochę męcząco...jak to w górach!!!!

Kasik trzymam za ciebie kciuki...moja kuzynka miała identycznie jak ty..też czekali!!!!a potem okazało się ,że owu się przesunęła i ciąża była młodsza o dwa tygodnie!!!!a teraz dzidzia rośnie zdrowo!!!!

ja mam wizytę w piątek...jak sie boję mam nadzieję,że zobaczę serduszko i będę mogła się cieszyć!!!

Zastanawiam się bo nadal czasem pobolewa mnie brzuch jak przed @ hmm ale podobno to normalne. ..
Kasik będzie dobrze. Dzidzia rośnie zastraszajaco szyvko i nawet kilka dni błędu w owulacji Może dać taką różnicę :) trzymam kciuki za was

Dziewczyny, ja też trzymam kciuki za wasze maleństwa. Wszystko będzie ok. Ale zobaczcie ile stresu już na początku, co?

w zasadzie to do końca przyszłego tygodnia już chyba wszystkie będziemy po pierwszym usg i w trakcie badań :-).

Kasik a ktore to juz twoje usg?ale zarodek widoczny?ile ma dlugosci?2tyg czesto sie zdarza ze owuulka byla pozno u mnie tez bylo napoczatku ze maly zarodek a potem dzidzia tak podrosla ze juz bylo wg ostatniej miesiaczki,takze przyrost powinien buc dziennie o 1mm a serduszka mogl jeszvze nie widziec w pierwszej ciazy dopiero w 8tyg dostrzegl gin takzr glowa do gory i trzymamy kciukie wszysykie za ciebie....daj znac!

Ja siusian czesto min raz budze sie w nocy a nad ranem przed 8 juz tez musze wstac pomimo ze syn jeszvze spi i ja miglabym pochrapac ale kibelek wzywa...

Zbieram się powoli bo za godzinę wizyta. Rzeczywiście jest stres, czy wszystko ok ale jak już będzie po to będę spokojniejsza

reklama
Witam was dziewczynki :-).
Super zdjęcia dzidziusiow :-). Gratulacje

A u nas co ???? Martwie się bo niby mam mdłości ale jakoś dziwnie się czuje :-(.
Kochane potrzebuje od was porady. Ciagle mnie ciągnie do fanty gazowanej . Wczoraj wypiłam lit fanty i dziś od rana znów to samo . A ja nie wiem czy mogę pic takie ilości i czy można pic gazowane w ciąży ???
A druga sprawa . Czy któraś z was ma takie dziwne kłucia w okolicach jajników. Szczególnie mam ten ból z rana takie kłucie zaraz po przebudzeniu jak bym miała skurcz jajników . Ale zastanawiam się może to dlatego , że śpie całą noc na brzuchu a niestety nie mam nad tym kontroli .
Trochę mnie to martwi a wizytę dopiero mam za tydzień w czwartek. Mam nadzieję , że jest i będzie wszystko dobrze .

Do góry