reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Cześć dziewczyny
Super dzidziulki na fotkach.
Trzymam kciuki za wizyty.
Pozdrawiam gorącą u nas chyba znów będzie ponad 30 kresek.
Rano jedynie rześko, bo wczoraj mieliśmy wieczorną ulewę, pogoda jak w tropikach tylko pracować trzeba.

ehhh u nas też masakra!!! upał straszny!!! mdłości znowu powracają i tak kilka dni ich prawie nie ma później kilka dni są...:confused: ....mam smaka na oliwki....wczoraj opakowanie pożarłam a dzisiaj machnę sałatkę grecką.... ehhh dopiero po śniadaniu a najchętniej juz bym ją wszamała :laugh2::laugh2: ale odczekam ze 2 godzinki :-p... myśląc o niej:laugh2:

Dzień dobry dziewczynki
Przepraszam że tak długo się nie oddzywałam ale miałam ciężki tydzień...Niby l4 a pracy miałam co nie miara.
Nie doczytam was więc wszystkim nie odpisze przepraszam:-(
Gratuluję udanych wizyt i pięknych fasolek dziewczynki:tak:
Ja byłam wczoraj na wizycie dostałam l4 na kolejne 2 tygodnie, Pani doktor długo robiła usg aż powiedziała że dziecko jest bardzo małe za małe jak na 7t4d i nie widzi serduszka... nie muszę wam pisać jaka była moja reakcja...
Wieczorem byliśmy u innego lekarza pani doktor ponownie zrobiła mi usg zbadała pomierzyła i powiedziała że ciąża jest za mała o 2 tyg ale trzeba poczekać bo każde dziecko rośnie inaczej...tak więc przed nami ciężki tydzień czekania...:-(
i pytanie co będzie dalej ?????

Kasiu nic musisz czekac i trzeba dzidziolkowi dac szanse na nadrobienie zaleglosci. Ja w czwartek wieczorem ide i mam nadzieje ze moj dzidziolek sie pokaze bo odrazu ruszam w trase

kasik.... trzymam kciuki za Twoją fasolinkę.. oby wszystko było w porządku...&&&&&&&&

kasikz za wizytę &&&&

KasikP Calym sercem jestem z Toba i trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze!!! Moze naprawde jest to mlodsza ciaza, moja jest mlodsza o ponad tydzien i pani doktor szukala serduszka baaaardzo dlugo i znalazla (chyba, bo tak do konca to przekonana nie jestem...). Takze moze Twojej braklo troche cierpliwosci.

reklama
sealpup - jasne, że w ciąży można ostre. efektem ubocznym może byc zgaga tylko

Anulka_marcowa, my w naszą pierwszą ciąże też zaszliśmy "dzięki" novum ;-). leczenia co prawda nie rozpoczeliśmy, ale kilka tys na badania oddaliśmy. staranka zajęły 2,5 roku. w drugą ciąże zaszłam po 3 latach starań. w 3 ciążę - po 4 latach.

KasikP, a dzidzia powinna byc w takim wieku jak wg @? bo moja jest o 2,5 tyg młodsza. ale mnie to nie dziwi i tak było od pierwszego usg.
jesli jest opcja, że ciąża jest młodsz ao 2 tyg, to wszystko w normie. keidy planujesz nastepne usg? bo najważniejszy teraz jest przyrost CRL. niestety w tym wieku wszystkie maluszki rosną prawie tak samo. faktem jest jednak to, że sprzet usg może być różny. my w 5t4d widzieliśmy już serce, w pierwszej ciąży w prawie 8 tyg dopiero zobaczyliśmy.
to wasze pierwsze usg?

dziewczyny, piękne te marcowe dzieci :-)

ja nadal mam problem z trawieniem. jadę na espumisanie, troche to pomaga.
od wczoraj po południu włączył mi się nagle częstomocz. po raz pierwszy normalnie. ile razy byłam w ciąży, nie miałam tego objawu.

Do góry