reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

Witam się ;)

Charlie, MisiaMonisia - u mnie na badaniu w 5tc też był tylko pęcherzyk.
Dzisiaj zaczęłam 9 tydzień, chyba z okazji tego małego jubileuszu mam dzień dobroci i dobrze się czuję ;)
W poniedziałek idę na kolejną wizytę i w końcu zobaczę swoją fasolinkę.
Słyszałam że za dużo usg to niedobrze, ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie nie podglądnąć maleństwa na wizycie ;)

Agamaja, czekamy na relację w sobotę :tak:

Elżbietka, hihi, śliczna kuleczka ;-)

reklama
Ja w wcześniejszej ciąży miałam średnio co 2 tygodnie bo albo plamilam, a później ze wzgledu na cukrzycę.
Misia ty się nie stresuj maluszek rośnie bardzo szybko najważniejsze ze bije serducho i ze jest. Ostatnia moja ciąża była obumarla inie słyszałem serduszka ....
Charlie ja jeszcze nie mowie w kolo wiedza nie liczne osoby, nawet teściowie jeszcze nie wiedza, nie przeżywali zbytnio moich strat wiec wolalam teraz poczekać aż będzie dzidziuś może im za tydzień powiemy.

Agamaja trzymam kciuki.
Elzbietko śliczny olinek okroglinek. ;)

Ostatnia edycja:
hej kochane ja juz po wizycie, nasza fasolinka ma 16mm, serduszko prawidlowo bije, termin z 08.03 przesunal sie na 01.03 hehe zebym nie stala sie lutoweczka:) wszystko gra, na focie mam wrazenie ze widoczne sa juz nozki, glowka przygieta -jest sliczna:)mam mala infekcje bo zaczely pojawiac sie uplawy wiec dostalam leki plus nadal mam brac luteinke, cieszymy sie ogromne, nastepna wizyta 13.08 badania prenatalne...oby bylo wszystko dobrze...

Kobita a prenatalne robisz u naszego doktora? Bo ja mam skierowanie do poradni genetycznej, bo leciwa jestem... Haha.... Dowiedziałaś sie coś o tej położnej? I gratuluje pięknej fasolki.

Elżbietka Tobie tez gratuluje ślicznego grubaska:))

reklama
Agawa dowiedzialam sie ze nie mozna miec swojej prywatnej poloznej. Majac 3-5cm rozwrcia dostajesz znieczulenie wystarczy poprosic

Do góry