reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Sunajka tak, u mnie nadal cisza. Pewnie będzie właśnie tak jak mówisz. To by mi nawet pasowało nie miałabym czasu się stresować czy to juz czy nie czy to straszaki czy skurcze :)

Z@t czekamy na wieści :)

reklama
Pobolalo pobolalo i przestało jak Gosia podniosła główkę wyżej...dziewczyny martwilam się...najpierw te bóle a potem ona zaczęła tak się ruszać że salta robiła, i tak że dwie godziny, bardzo się zmartwilam bo to może czasem być zły objaw, że coś dziecku zagraża...dzisiaj już normalnie się rusza więc i ja jestem spokojniejsza, ale wczoraj... Może to przez moją adrenalinę...
Tak czy siak słuchajcie...jestem w ciąży!!!:-D

hahahha dobre.... mój Maniek czasem takim żartem rzuca:

cooo? w ciąży jesteś? czemu nic nie mówiłaś?... z reguły odpowiadam że to tylko wzdęcie...:eek:

Hmmm.. No ja też. Jestem w ciąży.. Tak strasznie się ciesze.. Jakie to fantastyczne przeżycie.. Będę miała dziecko ale jak ja mamusi o tym. Powiem..? :o

To gratuluję!!! Ja mam termin na marzec a Wy?:-D
Odeszła mi reszta czopa z krwią:-o brzuszek znowu boli ale nie ma mowy o skurczach...dzwoniłam do gina że mimo krwi trzeba czekać na wody lub skurcze...przynajmniej wiem ze wrota zostały otwarte definitywnie

Z@t z tego co wiem to bez czop a można nawet i dwa tygodnie chodzić także ciekawe ile to u ciebie potrwa ;)

reklama
Z@t jak krew idzie to juz chyba zaraz ruszy na powaznie.

a ja myslalam, ze mi dziecko zdrowieje... a tu dzis znow goraczka. lekarz. angina. antybiotyk...

Do góry