KRROPELKA
Fanka BB :)
skoro juz "ubieramy" Maluszki. ja wzielam wszelkie mozliwe stroje. szpital u nas nie zapewnia ubran dal Dzidzi. wiec potem sie zobaczy co z tego wybiore na moment wyjscia do domku. zas co do czapeczek to mam kilka cienkich jedna taka misiowa podszyta cieniutka bawelna. co ubiore sie okaze. dwoch czapek naraz nie biore pod uwage. soakowalam tez dwa kombinezony. jeden mniejszy drugi wiekszy, zaleznie jak dlugi okaze sie Teos. ale raczej grubosci podobnej. jeden to mis podszyty bawelenka a drugi polar podszyty bawelenka. mam tez spiworek do fotelika jakby co. mysle, ze dla samej przytulnosci wloze go do fotelika, najzwyzej nie zapne jesli bedzie cieplo.
pogode trudno przewidziec. jednego dnia mamy wiosne, drugiego zime. trzaskajacych mrozow raczej brak. a tez nie wiem czy urodze z poczatkiem, srodkiem czy koncem marca.
wiec ogolnie najlepiej przygotowac sie na wszelkie wersje, chyba, ze ktos ma szpital blisko a nie 40km od domu jak ja.
aknytsuj ja dzis na jutro robie podobne ciasto - z tego co wyczytalam w przepisie o shreku. ciasto kubus. nie robilam jeszcze i nie jadlam. zobaczymy co to wyjdzie za cudak.
pogode trudno przewidziec. jednego dnia mamy wiosne, drugiego zime. trzaskajacych mrozow raczej brak. a tez nie wiem czy urodze z poczatkiem, srodkiem czy koncem marca.
wiec ogolnie najlepiej przygotowac sie na wszelkie wersje, chyba, ze ktos ma szpital blisko a nie 40km od domu jak ja.
aknytsuj ja dzis na jutro robie podobne ciasto - z tego co wyczytalam w przepisie o shreku. ciasto kubus. nie robilam jeszcze i nie jadlam. zobaczymy co to wyjdzie za cudak.