reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

rozstępów brak
Justynka super że sprawa z mieszkaniem ruszyła i właśnie co rodzinka na to jak reakcja
ja też płakałam jak się żegnałam z moim pieskiem ach :-(

konkursu nie wygram nie mam pojęcia:-) co kupił

reklama
Mnie na szczęście jeszczcze nie spotkalo pozegnanie z żadnym psiakiem a mam 4 :) co do rozstępów to mam dwa pojedyńcze na boczkach :/ nie widac ich zbytnio ,za to na nodze prawie na całym prawym udzie :// przez to że lekarz kazał leżeć , w sumie i tak mam ograniczone ruchy ,pochodzę pare krokow i juz ból nerek. Eh mam dość.

Nie przejmuj sie tam rozstępami , smaruj palmers :) to rzeczywiście troche dziala :) Moj maż mowi ze to ladne wzorki i ze on ich nie zauwaza,dopiero jak powiem he he ;)

No mój eS. Nic nie mówi wspiera mnie codziennie mnie smaruje masuje bo te rozatepy mnie bola.. Ale zaburzylo to ccalkowiciw moja atrakcyjność...

Ja bede miala ogromna brzydka blizne na cale zycie jak mi wyjmą dren :/ także rozstepy jeszcze ujda :) chociaz tez wolałabym zeby ich nie bylo :)

tez bym wolala by rozsteoy nie wyszly, ale coz... jak mi wyszly z Filipem to bylam sama. potem zaczelam sie spytkac z M i jak przyszedl czas na intymne chwile to dlugo nie pokazalam mu brzucha. ani dotknac sie nie dalam. z czassm jak go lepiej znalam i jego podejscie do mnie do zycia to przetalam sie przejmowac. dla mojego M to element zycia. nie dlatego sie ze mna zwiazal ze nialam taki czy inny brzuch.
a dzis sie smaruje, po cichu mam nadzieje, ze moze tym razem nie bedzie nowych szlaczkow. ale jak wyjda to trudno. wazne, ze sie ma przy sobie kogos kto kocha niezaleznie od nich.
a ja ooszlam po Filipa do szkoly i taka niespodzienka:

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    7,6 KB · Wyświetleń: 42
reklama
mój mąż jak miał 2 latka to wpadł do gorącej wody.. u jego babci gotowali coś dla prosiaków w takim wielkim kotle ... ma blizny na plecach, rękach pośladkach, nogach... ledwo przeżył... i po przeszczepach skóry ma blizny (takie śmieszne paski) na udach... ja ze swoimi rozstępami i on z tymi bliznami pasujemy do siebie jak ulał :-D
Justynka się nie martw ja mam rozstępy na brzuchu, biodrach, udach i nogach w dół do kolan.. i nawet na pipce mam rozstępy :-D to pozostałości po Zuzi są ale blade na szczęście :happy: teraz już coś mi doszło ale niewiele :happy:

Do góry