Ja wczorajszą bezsenną niemal noc (co chwila się budziłam przez ogromną ochotę zjedzenia kanapki;/) spędziłam na czytaniu forum. I już wiem na pewno, że nie będę bardzo zwlekać z zakupami. Bo im dalej tym trudniej i ciężej się chodzi, kręgosłup doskwiera, sił brak. Poza tym kilka dziewczyn trafiło do szpitala na ostatnie trzy miesiące i nie miały w domu absolutnie nic;/
Łóżeczko już mamy, wózek wybrany więc zamówimy po nowym roku. A teraz jak już wiemy, że będzie to chłopiec, można zacząć powoli rozglądać się za innymi rzeczami. Nie ukrywam, że w dużym stopniu liczę na ubranka po nienarodzonym jeszcze kuzynie, ale pościel, takie różne akcesoria można już powoli zamawiać
Nie mam wprawdzie jeszcze na to wszystko miejsca, ale mam głęboką nadzieję, że z domem pójdzie w miarę sprawnie i przeprowadzimy się przed świętami.
Wiele rzeczy w Anglii jest niedostępnych (np. rożki czy inne takie), więc sukcesywnie będziemy na allegro zamawiać do domu moich rodziców, a oni wyślą nam wszystko w paczce razem z wózkiem ok. stycznia. Np. body kopertowe widziałam tu tylko w H&M i to dosłownie 3 rodzaje, w Polsce dużo łatwiej o takie.