reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Roni, też miałam takie myśli wczoraj. No smutna sprawa, naprawdę. Trójka dzieci bez mamy... :(

Co do magnezu - brałam aspargin i od razu czułam różnicę. Ale tabletki takie wielkie ... a teraz mam w składzie witamin i też jest ok.

Witam Marcóweczki:-:
Dziś pospałam do 8:30:-)
Ewa ja właśnie tak miałam ze swoim synem... Niezależnie ile jechaliśmy zasypiał 5 minut przed metą... Masakra... I awersja do spania została mu do dnia dzisiejszego.
Roni, kciukas za wizytę:-)

Patrycja, gratuluję dziewczynki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Heven, Anulka fajnie że piszecie o wrażeniach z porodówki i piszecie o tym że jednak obecność męża jest ważna, teściowa Moja trochę zdziwiona że chcę żeby był ale ja sobie nie wyobrażam że go nie będzie. Tak jak piszesz Heven niech zna te złe strony też nie tylko przyjemny moment poczęcia :-) .

Ana chciałabym i zrobię to wkrótce, bo kurcze w tym tygodniu wyszedł mi brzuszek i kurcze kiepsko się siedzi więc jak będę źle się czuła to pójdę poleżeć.

Natalia ale miałaś sen niezły

K@sik jeśli chodzi o magnez to musi być koniecznie z B6 i najlepiej jak powlekany żeby substancja czynna uwolniła się w jelitach, wtedy najlepsze wchłanianie.

Prawda z Anią Przybylską smutna sprawa :-(

Do góry