reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

Dziewczyny, jak też się nie wyspałam. A to z powodu takiego, że w środku nocy obudził mnie wilczy głód (chociaż kolację zjadłam o 19.00) i musiałam wstać, zjeść serek homo:p

Robicie już jakieś zakupy? Ja się naprawdę hamuję, ale kilka drobiazgów już kupiłam, bo była naprawdę świetna okazja.

reklama
Sie witam . Ja juz po badaniu krwi;)
Zaraz sniadanie zalegle i do pracy.
Tak a propo duzo z nas jeszcze pracuje. Ja w prawdziw pracuje w domu ale niestety nie ma opcji odpuszczenia;( mam nadzieje ze bede mogla pracowac . W poprzedniej ciazy od 25 tc musialam lezec;(

Dzień dobry,
ja wczoraj zamykałam dzień, to dzisiaj się witam z opóźnieniem, ale na nogach jak zawsze od 7.00.

Natalia, obyś faktycznie nie musiała więcej papierków załatwiać.

Ana
, współczuję codziennego chodzenia na uczelnię. U nas się zawsze śmiali, że poznańskie słynie z tej papierologii stosowanej, nic nie załatwisz bez odpowiedniej pieczątki i stosu papierów haha :-D

Ewa, też miałam dziś koszmar, obudziłam się w nocy, potem nie mogłam spać... oczywiście moja Kruszynka w roli głównej. :-( Nie będę Wam opisywać, bo bez sensu.

I dzień jakiś mało słoneczny dzisiaj, także KasikP, poprosze trochę słoneczka!:tak:

Karola, współczuję Ci tego bólu brzucha. Fajnie, że czujesz już ruchy :happy2:

Xenian, ja jeszcze się wstrzymuję z zakupami. Póki nie będę mieć 100% pewności co do płci. Poza tym jeśli lekarz potwierdzi dziewuszkę to szwagierka ma teraz dwumiesięczną córcię, więc tym bardziej poczekam, bo na pewno od niej dostane sporo ciuszków po małej. Jesli okaże się, że chłopiec to znowu koleżanka 3 tyg temu rodziła, więc mam podobną sytuację.:-) Dokupię tylko część wyprawki. Wózki, łóżeczka itp sprzęty już przeglądamy, ale kupować będziemy w okolicy świąt lub na początku stycznia, bo na razie kasa potrzebna na remont.

Kasikz, życzę jak najwięcej sił i zdrówka! :tak:

dzień dobry!!!!!

wczorajszy dzień miałam wycięty z życiorysu przez ból głowy!!!!mocno nie bolała,ale przez cały dzień..tabletki nie brałam...jakoś dałam radę!!!i z wyspaniem też kiepsko...o 5 obudził mnie sms od koleżanki,która urodziła w nocy córeczkę(dziewczyna też po stracie dziecka..17 letniego)..potem zniowu ból głowy..ale teraz odpukać... nie boli!!!

u nas dzisiaj standard.....mąż do pracy...zdążył podnieść mi ciśnienie,ale wróci dopiero ok 23ej więc ja już będę spała..niech sobie sam zrobi kolację!!!

apropos jedzenia...robicie apetyt laski tym bigosem..teraz muszę robić.bo mam ochotę!!!o i galat drobiowy zrobię,bo też mi się chce!!!

a ja mam dzisiaj wizytę,ale dopiero na 19 tą...co wizyta to później...szału dostanę do 19!!!!!a nerwa mam i stresa jak co wizytę,nie lubię tego uczucia!!!
wczoraj jak się goliłam to przypomniało mi się jak w poprzedniej ciąży od 7 miesiąca musiałam się nagimnastykować przy tym!!!

idę was nadrobić z wczoraj..miłego dnia!!!

Dzień dobry Brzuchatki
Dobrego dnia dla Wszystkich, kciuki za wizyty jeżeli Ktoś dzisiaj wizytuje.
KasikP staram się oszczędzać z resztą mąż mnie goni jeśli zaczynam przesadzać. Mycie okien szalona ja trudno nie będę myła nie chcę już przeginać bo niestety twardnieje brzuch.

Natalia He He lokator w łóżku oby Ci służył Rogal. Ja nie mogłam wejść bo serwer BB był przeładowany dzisiaj. Jutro spróbuję zrobić Twoje siekane kotlety oby mi wyszły

Micela to do Mnie też bigos jejku narobiony smak na bigos, na pomelo a tu niestety nic nie mam.

Kajkapol hmm ty też bigosik w sam raz żeby nam brzuszki rozepchało, potem kminek espumisan.

Karola322 fajnie że czujesz ruchy to bardzo przyjemne

Xenian ja na razie nic nie kupuję tylko jak wchodzę do sklepu i widzę ubranka to biorę ogładam i łezki się kręcą.

KasikZ ja pewnie w pracy jak się da to pociągnę do końca października ale muszę zwolnić tempo. Trzymam kciuki za wyniki krwi.

Witam marcóweczki :-)

Anulka do mnie ta pogoda słoneczna nie dotarła niestety. Dziś u mnie pochmurno.

Śniadanie już zjedzone,trzeba jeszcze proszki wziąć.

Czekam na siostrę i będziemy farbować włosy.

Miłego dnia :-)

Natalia mój mąż powiedział,że ten rogal to taka damska wersja lalki z sexshopu!!!!
ale u mnie się sprawdził i nie oddałabym go za nic w świecie!!!!mam nadzieję,że i ty będziesz zadowolona z niego!!!!

ja z nowych rzeczy dla dzidziusia mam tylko pieluszkę flanelową,która była w gratisie jak kupowałam rogala:-D:-D..a tak to wszystko mam,ale ze znoszeniem ze strychu to jeszcze poczekam!!!! a wózek to pod koniec ciązy dopiero kupię

Xenian, ja kupiłam tylko jeden komplet śpioszki + koszulka. Tak, żeby coś mieć :) mamy potwierdzoną płeć, ale z zakupami się jeszcze wstrzymuję. Ściągnęłam sobie taką listę, co należy mieć dla noworodka i na dwa trzy miesiące później i chciałabym nie przesadzać z niepotrzebnymi rzeczami i kupić to, co się rzeczywiście przyda. Z ubranek sporo dostaniemy od znajomych, a butelki, wanienki, wózki itp to w okolicach grudnia będziemy kompletować.
kradz, w porównaniu z tą szczecińską uczelnią to tu jest na prawdę całkiem dobrze :) jedynie mają problemy z uzyskaniem czegokolwiek ze Szczecina. A żeby mi wyznaczyć przedmioty do nadrobienia muszą znać wszystkie, które zaliczyłam do tej pory ;) no i ja dowożę indeks, załatwiam promotora, dopisanie do grupy specjalizacyjnej itp itd :) na szczęście większość ogarnięta i od czwartku będę studenciarą dzienną :D

Dziewczyny, czasem mam tak, że bardzo mocno zaboli mnie w okolicach jajnika, szczególnie na toalecie, czasem jeszcze jak się mocno wyciągam rano. To okropny ból, prawie nie do zniesienia, straszne kłucie, 10 sekund i przechodzi. Wiem, że bóle i rozciąganie brzucha to norma, ale chwilowe takie okropne bóle to też normalne? Nie wiem czy to jajnik, czy może jelita gdzieś tam chwilowo się skręcają...

reklama
Witam wszystkie! :)

U mnie pierwsze dwa dni na uczelni, z masą osób nie widziałam się całe wakacje i wszyscy gratuluję, ale też dziwią się, że nic nie widać! :( Chodzę do wykładowców tłumaczyć swoją sytuację itd. a patrzą na mnie jak na głupka :p Może najbliższe tygodnie coś zmienią, bo brzuch ani drgnie...

Do góry