reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
No sucho to prawda ach grzybki :) haha w holandii zbieranie grzybow jest zabronione kare moga dowalic nawet ale gdybym wiedziala gdzie isc to I tak bym poszla ;) pewnie lasy sa pelne grzybow skoro nikt nie zbiera :)

Cześć Marcóweczki!
U nas pochmurny dzień, ale delikatnie słońce się przebija. Micela, Kasik marzy mi się ognisko z pieczonymi ziemniakami pycha!
My jedziemy dziś na zakupy i zabieramy chrzesniaka Seby, bo ma urodziny i chcemy żeby sobie coś wybrał. Za jakąś godzinę wyjeżdżamy a ja bym teraz poszła spać. Kladlam się wczoraj późno, obudziłam się po 6 no i teraz pewnie przez cały dzień będę ziewać...

Ostatnia edycja:
Witam. :) Ja tez sie zwlekam bo maz polecial do pracy ale wroci o 9.30 bo idą na kung fu. A ja jak co sobota muszę trochę ogarnąć i obiad zrobic. Potem może pojedziemy do innego miasta bo mąż chce jakiś tam rower obejrzec.

Dzień dobry Marcowe Brzuchatki

U Mnie też za oknem szaro, dzisiaj dzień sprzątalniczo-remontowy więc taka pogoda ok.

Dobrego samopoczucia dla Wszystkich.

MisiaMonisia miły sen J , ale ten o kruku … przykro mi z powodu Amelki. Trzymam kciuki, żebyśmy Wszystkie szczęśliwe były w Luto-marcu i nie ma innej opcji.

Kurcze codziennie mam taki spięty brzuch mocno wyostrzony okropne uczucie niby to wszystko ok. ale jednak nieprzyjemne uczucie i człowiek nie jest pewien czy aby na pewno dobrze.

Dzisiaj 17 tydzień jupiii
Udanego weekendu
Buziaki

Witam się i ja:-)
Jestem w szoku, bo spałam 9 godzin! Jak na mnie to wyczyn niebywały, bo zwykle sypiam 6-7. Chyba rzeczywiście intensywny tydzień w pracy i poza domem 11 godzin każdego dnia daje mi się we znaki. Ale i tak nie zamierzam iść na zwolnienie.
U mnie za oknem dziwnie. Rano musiałam być mgła, bo wszędzie jest wilgotno, ale ciepło.
Nie ma prądu. A miałam tyle rzeczy do zrobienia. Chłopaki jadą dziś na piknik naukowy, a ja mialam poszaleć z odkurzaczem i sprzątaniem. Jak jestem sama w domu, to puszczam sobie głośno muzę do porządków. Nic to, sprzątania nie będzie;-)

Czy któraś z wa, fanek siatkówki, ma ochotę pooglądać mecze siatkówki bez masakrycznie drogiego abonamentu, za niewielką kwotę? Mogę dać namiary. Tak tylko piszę dla zainteresowanych.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny miałam robionego zęba i wypełnienie a dalsze leczenie miałam miec po rozwiązaniu i przedwczoraj byłam u dentysty a dzisiaj wypadło mi ta świeże wypełnienie z rym lekarstwem i polknelam to z jedzeniem . Czy to nie zagrozi dziecku ? ;( boje sie sie bo ten ząb miałam zaleczony, lekarstwo działało ;( aż ryczeć mi sie chce

Do góry