reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Kartagina biedaku Ty do poniedziałku będą trzymać wszystkiego dobrego
Kwiatek My się wszystkie kochamy He He ja sobie dnia bez Was nie wyobrażam, gratulacje z okazji kolejnego chłopaka na forum, na razie Nasi chłopcy prowadzą w liczebności
Ja się już kładę bo miałam bardzo pracowity dzień i padam na ryjek

Buziaki dla Wszystkich
Dobranoc

Kartagina, trzymaj się kochana. Już niedługo poniedziałek. Najważniejsze, że z dzidzią ok.
Kwiatek, gratki:-)

Zobaczycie jak zaczną się dziewczynki wysypywać. Jak będziemy już wszystkie znać płeć to podliczymy i zrobimy zawody:-)

Kartagina odpoczywaj, do poniedziałku już zostało niewiele. Mam nadzieję ze mąż ci robi już świeże dostawy jedzenia :)

Kwiatek, gratuluję synusia! :)

Dobranoc Żgutek :)

sealpup większość czasu przesiaduję na "ciąża po poronieniu"....ale postaram sie bywać częściej na Marcóweczkach :tak:

Kwiatek gratuluje chłopczyka :-)

Mój mąż od dawna marzy o chłopcu..........i dziś mówił że mu się śnił Mały Blondasek (oboje z mężem jesteśmy blondasami więc dzidziuś też będzie blondynkiem:-p). Mówił że był taki malusi i leżał w łóżeczku, a po chwili powiedział "tata kocham Cie" :-D Heh.....zobaczymy może i będzie miał tego wyśnionego, wymarzonego synusia :-).
Mi sie śniła zaraz po poronieniu malutka dziewczynka........leżała w łóżeczku......a nad Nia siedział brzydki czarny kruk :baffled: Nie wiem co mógł oznaczać tamten sen....i raczej nie chce wiedzieć. Czułam że w tamtej ciąży nosiłam dziewczynkę.......moją małą Amelkę.

sealpup dla mnie tak naprawdę płeć nie jest ważna......najważniejsze jest to żebym donosiła ciążę szczęśliwie do końca i urodziła zdrowe dzieciątko. Tylko tego bym chciała.....i z chłopca i z dziewczynki będę się bardzo cieszyła :tak:

Mąż oczywiście zwraca się do brzuszka "Fabian".......bo tak będzie miał na imię Nasz synek :blink:
Mówie Mu że ma się nie napalać, bo może tam siedzi "Nadia" :blink: Ale On i tak swoje :-p

co do snu......to był naprawdę okropny :baffled:

Hej ;) Kwiatek gratulacje coruni :) tez Cie kochamy hehe

Kartagina przeleci szybko nawet nie zauwazysz I bedziesz w domku juz

MisiaMonisia ale dawno Cie nie bylo :) uda sie wszystko tym razem!! Trzymam kciuko za was!!

reklama
Dzien dobry witam sie porannie:)
Katargina kochana lez ladnie i odpoczywah jestesmy z Toba ;)
Kwiatek gratulacje!!!
Chlopcow jak narazie jest wiecej ale spokojnie zaraz sie dziewczynki ujawnia :)
U nas dzis leje ;(
Maz pojechal do pracy bo zmieniaja siedzibe i cos tam musi pirobic a o 14 ma firmowego grilla wiec ciekawe w jakim stanie wroci...???
Ja popoludniu jade do tesciow na ostatniego grilla i ziemniaczki pieczone:)
Buziiiaki moje kochane!!

Do góry