reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

Czy ja mowilam, ze nie denerwuje sie na meza? Odwoluje! Zgadnijcie jakie jest najlepsze miejsce na wielka brudna trzydziestokilowa paczke z Polski z rzeczami do remontu! Nasza sypialnia! Wiedzialam ze maja przywiezc miedzy 10 a 11, nie bylam pewna czy meza dobudza, bo mnie sie nie udalo dodzwonic. Wchodze, szukam na dole, nie ma, a to nie szpilka, wiec dzwonie do taty do Polski, ze chyba jednak nie przywiezli I zeby sprawdzil. A tam status doreczona I podpisana przez mojego malzonka. No wiec ide na gore juz myslac po co by to tam taszczyl. I oczywiscie jest w naszej sypialni, nawet nie w goscinnej. Juz ja sie z nim rozlicze jak wroci! :angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
Gratuluję dziewczyny samych sukcesów dzisiaj:-)
Ana, świetne wieści.

Powiem wam, że jestem w szoku jeśli chodzi o mojego M. Kto tu powinien mieć zmienne nastroje??? Od trzech dni fukam na niego, bo ciągle się kłócą z synem, jak dwójka małych dzieci i jakaś taka ciężka atmosfera w domu. Wczoraj jedynie poprasowałam, a w kuchni, cóż, bajzel. Dziś wracam do domu z pracy, a tu w kuchni lśni, herbatka się parzy (bez obiadu, bo kebeb wciągnęłam), M uśmiechnięty i mówi, żebym się położyła i odpoczęła... Hmm... Będzie czegoś chciał, jak nic! ;-)

kradz wrzucę zaraz :)
anulka_marcowa, a może wcale nie chodzi mu o to, co masz na myśli. Może się zmartwił, że jego żonka się denerwuje i przez to dzidzia się denerwuje i dlatego chce się zrehabilitować :) mój tata zawsze gdy byłam dla niego 'za bardzo' miła to zawsze pytał: Mów ile chcesz i dlaczego tak dużo? :D
ewka ja też kupiłam dzisiaj paczkę nachos serowych, wiem że niezdrowe, ale jak zjem garstkę to nic się nie stanie. A póki co po obiadku skonsumowałam nektarynkę i mnóstwo winogron z naszej działki :) więc witaminki też są ;)
Dzisiaj wszystkie mamy same dobre wieści! Oby tak dalej :)

Dziewczyny, ale ja seks to bardzo chętnie, ale obawiam się, że jemu o co innego chodzi. Żartuję, Ana ma rację, pewnie chciał się zrehabilitować. A o seksie mogę na razie zapomnieć, bo M ma zapalenie stawu biodrowego i wszelkie ruchy "seksowne" nie wchodzą w grę... Ale dobrze, że trochę posprząta, ha, ha!

ewka, zarunia, ana, my też wciągnęliśmy michę chipsów do filmu. :-p Obejrzeliśmy "Blue Jasmine", całkiem fajny film. :tak:
Teściówka stwierdziła, że zabiera mnie na zakupy, w poniedziałek, także tego. Znalazłam fajne tregginsy na stronie h&m, do tego mam jeszcze rabacik... No, zacnie. ;-)

Zarunia tez coś takiego odczuwam jak kładę ręce na brzuchu fajne uczucie.

Mamusia super, że wszystko ok. i że córunia

Ewa ja na zaparcia śliwki, otręby żytnie nie przenne, picie 3 x dziennie kieliszka oliwy z oliwej (można ją pić sokiem), a z apteki laktuloza i czopki glicerolowi.

Ana zgadzam się również z Tobą świadome emocjonalnie rodzicielstwo :-). Gratulacje z decyzji na uczelni

Kasik a może to przez ten zakaz…. Ha ha

Sealpup niezła akcja

Anulka jak miło super

reklama
Ale was się długo nadrabia po całym dniu :-p
Mi dziś też niedobrze, głównie przez jazdę autem.
Kuba prawie przez całą wizytę (ponad godzina) u lekarza stał do nas przyklejony i nie współpracował, a pod koniec w końcu poszedł się bawić i zaczął coś mówić. Wariat mały

Zahaczyliśmy Castoramę i w końcu tapetę kupiliśmy. Więc najtrudniejsze zakupy zrobione.

Gratuluję udanych wizyt :-)

Do góry