reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

Hej brzuchatki :-D
U mnie pogoda typowo jesienna juz jest blee :baffled: szaro,pochmurnie opaduje co chwilke mrzawka i doslownie nic sie nie chce robic w takie dni jedynie wskoczyc pod ciepla kolderke kubkiem cieplej herbatki :tak: ale niestety nie ma tak kolorowo bo synus mimo ze ciemno za oknem to wstaje wczesnie a dzisiaj wstal o 6:45 :baffled: polezelismy jeszcze do 8 tzn Ja bo on sie bawil ladnie autkami :-)

Gratuluje wszystkim mamusia udanych wizyt no i poznania plci dzidziusia ;-)

Natalia Ja tez nie mam zbytnio apetytu,jem bo musze ale u mnie to mimo tego ze malo jem to kg mam juz na plusie az 3 :nerd: najwazniejsze zebys jadla zdrowo i niektore kobiety mimo tego ze jedza to czasem chudna ale jesli sie tym martwisz to moze pogadaj o tym z lekarzem ;-)
sealpup a masz juz wyznaczony termin na polowkowe USG? Mi juz wyznaczyli na 23.10 :-)

reklama
zarunia, w kolejny piątek, no i na pewno mu o tym powiem, bo chyba jeszcze gorzej dla Bobasa, jak się tym denerwuję. Najwyżej jakiś Apetizer dla ciężarnych dostanę. :-)

Natalia, mnie też się wydaje, że Aleksander to takie poważne, eleganckie imię. A jako mały Alek też fajnie brzmi (bo bardziej się nam podoba niż skrót Aleks). Zobaczymy, mamy do wyboru między dwoma imionami więc coś wybierzemy :)
zarunia, ja też schudłam od pierwszej do drugiej wizyty chyba 3 kilo. Głównie dlatego, że ciągle zmieniały mi się smaki. A druga ważna sprawa to mięśnie, które dużo ważą. Zauważyłam, że nogi mocno mi schudły, ale to tylko dlatego że mięśnie zjechały, bo przecież nie biegam i innych sportów też tak intensywnie nie uprawiam. Także myślę, że w moim przypadku spadek wagi to głównie utrata mięśni... A dzidzię karmię tym, na co ma chęć - tak jak ty, czyli buły! :) z żółtym serem, szynką i pomidorkiem. Niemal codziennie. Ale jakieś tam obiady staram się jeść.

Dzięki za kciukasy dziewczyny. Za godzinę dzwonię do dziekanatu i dowiem się czegoś...
Do mojego lekarza chciałam się umówić na początek października. Wchodzę na e-rezerwacje a tu najbliższy termin na listopad! Muszę coś wymyślić i zadzwonię chyba do niego, bo to L4 od października mam mieć... może mi wypisze i odbiorę tylko. Albo jak będzie trzeba o umówię się z nim w jego prywatnym gabinecie, zapłacę może pewnie ze 150zł, ale dzidzię zobaczę no i zwolnienie dostanę...
Dzisiaj odpoczywamy w domu i tylko na komputerze pracujemy :) Więc był długi prysznic, maseczka na twarz, posprzątana kuchnia na błysk, takie dni lubię :)

ana, no to SPA sobie dziś fundujesz? Ja wczoraj tak się w wannie wylegiwałam, że już powoli zasypiałam. Nagle słyszę: "Natuś, sikuuuuuuuu!". No i tyle z mojego spania w wannie. :-D Trzymam kciuki za sprawy z dziekanatem! &&&&&

Gratulacje wszystkim, które poznały już płeć :) Ja to pewnie dopiero koło 6 listopada, bo teraz mam wizyte na 6 października, ale wątpię, żeby było już coś widać. No trudno :)
Słuchajcie, czy Wy też macie takie huśtawki nastrojów? Wcześniej tego nie było, a teraz nagle od kilku dni się pojawiło, wszystkim się denerwuję, przejmuję i łatwo płaczę :/ Masakra jakaś :/

reklama
Do góry