reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

Sie witam;)
Kasiu ja mam Pole;) a jak bedzie cora teraz bedzie Nela;)
A mi jakos sie nie spieszy zeby ten czas lecial a i tak zasuwa. Zaraz bedzie polowa i dopiero zacznie zasuwac;) ja za szykowanie biore sie dopiero po nowym roku . Teraz za duzo na glowie , musze pracowac wiec nawet nie mam czasu pomyslec. Po nowym roku musze sie zastanowic nad pracownikiem wiec moze bedzie latwiej.
Zamowilam ten detektor tetna wiec w poniedzialek mam nadzieje juz poslucham dzidziola.
Buziam was i biore sie za robote

reklama
Bo chyba tak jest, że chłopaki szybciej się wysypują, a dziewczynki to lubią się ukrywać. Wstydliwe to takie... Kto by pomyślał...;-)

Ach, no i uśmiałam się z moich kolegów z pracy! Założyłam dziś koszulkę z takimi fajnymi maziajami na brzuszku. Jak mnie zobaczyli to od razu - Ania, pobrudziłaś się, zobacz, ktoś ci coś nabazgrał na bluzce, ściągaj bluzkę, to zapierzemy:-)
Faceci... Chyba nigdy nie dorosną... Ale może taki ich urok czasami? :-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry! Piąteczek, Piątunio :rofl2::rofl2::rofl2:

No już chyba mamy trzy dziewczynki potwierdzone o ile dobrze pamiętam, bo przecież u Z@t ma być Gosia :-D
Jeszcze tydzień i mam nadzieję tez się dowiemy:tak:

Witajcie

Dziś znowu obudziłam się z zapchanym nosem.

Anulka_marcowa możesz podać link do tych transmisji na żywo?

Ładna pogoda dzisiaj zaraz trzeba się wybrać na zakupy i mały spacerek :-)

Miłego dnia :-)

Dzień doberek Maminki :)

Agaawa gratuluję udanej wizyty :)

Patrycja Twój blog rozkłada mnie na łopatki - czytam i łezka mi się w oku kręci :) beksa ze mna straszna a Ty genialnie piszesz :)

ana89 &&&& :)

My też z niecierpliwością czekamy na wizytę i trzymam kciuki za córkę, chociaż wszyscy jak na złość przepowaidają mi chłopca :)
Wczoraj pod pryszniecem zauwazyłam, że jak się kręcę i ustawiam w dziwnych pozycjach to fajnie przesuwa się brzuch i wydaje
mi się, że to dzidzia tak sobie surfuje w brzuszku :)
Chcę już czuć dzidzie ale podobno w pierwszej ciąży ruchy czuje się później więc niecierpliwie czekam :)
Trzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty :)

Dzień dobry, Brzuchatki! :-)
Dzień taki piękny po rosyjskiej porażce... :-D Kurczę, jestem trochę zmartwiona. Przez mój brak apetytu ważę mniej, niż przy pierwszej lipcowej wizycie u ginekologa, i to ponad 1.5kg. Macie jakieś sposoby na podrasowanie apetytu? Bo jeśli sama sobie wszystkiego nie dostarczę, to Bobas i tak weźmie, tak jak moja siorka u Mamci zęby i włosy wyciągnęła... :eek:

Ana, Aleksander to piękne imię! Takie dumne, dostojne. Szkoda, że mój Adam w ogóle nie chce o nim słyszeć... No i tak, wit C powinna pomóc, ja dostałam nawet jakąś specjalną jak miałam silne krwotoki kilka lat temu.
Kradz, my z kolei mamy typ dla chłopca i dziewczynki, ale Adam to chyba z dwoma Natalonami w domu nie wytrzyma. Już wczoraj się śmiał, że jeden Natalon w normalnym wymiarze + drugi mini Natalon to będzie tragedia. :rofl:
Agamaja, kciukaski za wizytę i za córeczkę, oby było w porządku. &&&&&&&
Anulka, ja coraz bardziej jestem przekonana o Marysi w brzuszku. No kto by chciał tyle czekolady wciągać jak nie dziewuszka, i kto by mamie tyle krwi napsuł pryszczolami? Cerę mam po prostu masakryczną,chociaż wiem, że to hormony. :baffled:
Heven, super!Nasze małe Żuczki w końcu się ujawniają! :tak:
Patrycja ,ja też płeć poznam dopiero w październiku. Ale zobaczysz, to szybko zleci! Już prawie pół ciąży za nami przecież! :-p
Agaawa, no w końcu dziewuszka! Gratuluję! :-)
Ewa, gdzie Ty masz niby tę warstwę izolacji? No daj spokój!
Sealpup, no ja biorę magnez + potas i jest o niebo lepiej.
Kasikz,j ak pięknie! Pola i Nela, bardzo mi się podoba. Ja zaproponowałam mojemu Polę, a on na to „Apolonia? Dobrze się czujesz?”. W ogóle nie ogarnął, że to oddzielne imię jest. ;-)
Zarunia, masz małego surfera, powiadasz? :-)

Ostatnia edycja:
Natala raczej małą surferkę :-D Ale powiem Ci, że ja też dużo nie jem i tracę na wadzę zamiast tyć. Fasola wyciąga ze mnie wszystko na maxa i różnica wagi między wieczorem a ranem to ok 1,5kg :) Na ostatniej wizycie lekarz się lekko zdziwił, że schudłam od poprzedniej wizyty ale mówi, że to normalne :)

reklama
Natalia ja trochę też ale czuję, że wszystko jest ok a potem i tak nadrobię kilogramy :) Ja wiem, że nie odzywiam się tak jak powinnam ale jem to co Fasolka chce czyli bułki z pomidorem :) obiady rzadko bo często zmieniają mi się smaki i dla mnie samej nie opłaca się gotować :) no i podstawą mojej diety są owoce, owoce i jeszcze raz owoce :) Czasem wciągne coś słodkiego ale to wtedy kiedy spada mi cukier :)
Nie martwmy się na zapas:) a kiedy masz wizytę, żeby pogadać z lekarzem ??

Do góry