reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Natalia Gratulacje Zuch dziewczyna no w sumie nie mogło być inaczej J udanego świętowania z Picolo he he
(he he Anulka napisałam już koment dla Natalii w wordzie patrzę później dalej że ty tak samo określiłaś),

Madwa ja mam też tak, że czytając wpisy oglądając zdjęcia rozklejam się i cieszę się z Wami.
Dzisiaj rano to się rozczulałam oglądając prawo Agaty, teraz w ogóle co dziecko widzę to łzy stają .

Konwalianka u Mnie 2kg do przodu jak na razie chociaż jak patrzę na zdjęcie na zdjęcie na FB które wstawiłam z wakacji to wydaje mi się że wielkolud jestem he he

Czekam juz na kolejne wiesci o wizytach

Buziaki

dziewczyny &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elżbietka, a jak z pozostałymi parametrami? kość nosowa jest? Z tego co się orientuję, to wielkość dziecka nie ma tu wiekszego znaczenia, ale Twój wynik nie jest jakiś strasznie wysoki, no najlepeij jak jest do 2,5 podobno ale niektórzy przyjmują normę spokojnie do 3 więc jeśli nie jesteś pewna to może skonsultuj u specjalisty? Bardzo dobry jest dr Roszkowski (Warszawa) - spec od USG genetycznego. Byłam jego pacjentką przez krótki czas w poprzedniej ciąży.

u mnie z waga prawie 6 na minusie poki co. i jak na razie tendencja spadkowa.
w pierwszej ciazy mialam podobnie. najpierw dobilam do 6 na minusie a dopiero potem zaczelam przybierac na wadze. w efekcie koncowym mialam 8kg na plusie, czyli po schudnieciu przez reszte ciazy przytylam 14 kg.

reklama
Do góry