reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Cześć, Dziewczyny!

Bardzo bardzo dziękuję za wszystkie kciuki, wpadła 5! Haha, a Bobo tak łaskotał w trakcie, że ja się śmiałam, komisja - sami faceci - też się śmiała i tak się śmieliśmy. :D Mój Adam przyjechał, trochę przeziębiony, ale pobiegł po wszystkie zachciewajki. Wczoraj prawie nie jadłam. :p

&&&&& za wszystkie dzisiejsze wizyty!

reklama
Iman ja też brałam ślub cywilny w ciąży, nie było mowy o szampanie. Nie ma gorszej trucizny dla dziecka poza alkoholem, nawet narkotyki ( z wyjatkiem metaamfetaminy) nie są tak okropne w skutkach jak procenty. Cały widz polega na tym że nie wiesz która partia mózgu się kształtuje obecnie, i która alkohol uszkodzi, ale szkodzi zawsze bez wyjątków.
Natalia czyli wizyta bardzo pozytywna:-)
Mój rogal właśnie doszedł, położyłam się na chwile i jest tak wygodny ze zastanawiam się czy i w samochodzie nie mogę go używać:-)dzięki Patrycja za inspirację!:-)

Kropelka to duże prawdopodobieństwo że i dzidzia będzie wysoka i duża.
Tata moich córeczek ma 2 metry równo i starsza jest teraz wyższa od całej swojej grupy w przedszkolu a stopę ma prawie już jak ja:-)
Ja byłam największym noworodkiem w historii szpitala w którym moja mama rodziła:5200kg/63 cm, urodzilam się ze złamanym obojczykiem, stopą zdeformowaną , krwiakiem i przywiedzionym kciukiem, więc chyba trochę ciasno mi było:-) a rodzice nie byli super duzi, tata miał 187 cm, a Mama 170.

Zet bardzo sie ciesze ze wszystko gra...i jestes pierwsza z kopniakami???jak sie nie myle;)gratuluje dziewuchy a imie...hmmm ja mam na imie Gosia(przez polowe mojego zycia mialam problem ze swoim imieniem ale to chyba normalne);))) Czekam na kopniaki Tymka ale wciaz cicho.sza;)milego.dzionka!

reklama
Natalia gratulacje!

Elżbieta a ile cm ma twoje maleństwo?

trzymam kciuki za popołudniowe wizyty..

a ja zjadłam zupę i stoi mi w gardle - znowu..mam już dość tych dolegliwości.. z synkiem tak nie miałam..
do momentu zapalenia żołądka przytyłam niemal 3kg, później straciłam 5kg.. teraz mam +1kg a u Was jak z wagą?

Do góry