reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Każda z nas czeka z niecierpliwością na ruchy,,,:-)

Heven, ja pierwszą ciążę miałam na NFZ i przezierność miałam w standardzie, 9 lat temu! Teraz też nie było z tym problemu, w zasadzie od razu dostałam skierowanie na genetyczne, też na NFZ. Chyba wszystko zależy od lekarza.

Anulka masz rację..w drugiej ciązy gin nawet nie zaproponował mi magnezu na bolące nogi...a bolały niemiłośiernie....nie spałam ...wyłam z bólu..a on mi powiedzial,że to normalne w ciąży!!!

co do ruchów to syn przykłada mi uch do brzucha i się pyta czy coś słychać już..zy kopie????widac nie tylko my nie możemy się doczekać!!!

Hej dziewczyny ! Dawno mnie nie było ,troszkę podchorowałam i słaby dostęp do internetu :/ tak sie zastanawiam czy jezeli mam problem z biodrami ,wypadają z panewki to ja bede mogła rodzic naturalnie ? Dodaje ze mam problemy z dyskopatia i właśnie te wypadające stawy biodrowe ..

Na weekend bylam u rodziców musialam tutaj 16 stron poczytac.
Zgutek dobry wybór nad Wojtkiem mój tak ma i zawsze marzylam o Wojtusiu ale nie pasuje tak samo nazwać ;) wiec albo będzie Ksawery albo Paulina ja dla chlopca wybieralam bo ten woli dziewczynkę no dość duży brzuch juz mam jak na 13 tydzień przy Pawle taki mialam w 6 miesiącu i cera mi się bardzo zmieniona pelno co chwile pryszczy a nigdy z tym problemu nie mialam. Ta ciąża cos bardzo leniwa za tydzień wizyta tak o leci,ze myślę ze co chwile IDE a to miesiąc juz mija.
Natalia ja przy pierwszym tez pisalam pamiętnik do tej pory go mam zakladalam lokaty pieniądze zbieram a teraz przy drugim,juz tak nie mam trochę mam wyrzuty sumienia przez to,ze przy pierwszym dziecku czlowiek wariuje a przy drugim wszystko ze spokojem.

Ewa, ja się zapisałam na prenatalne jeszcze przed wizytą u gina. Jak u niego byłam, to poprosiłam o skierowanie, a on na to, że super, że sama o tym pomyślałam, że już skierowanie wypisuje. Czyli wszystko zależy od lekarza i jego podejścia. Ja najwyraźniej trafiałam na zaangażowanych:-)

Charlie witaj po długiej nieobecności. Najlepiej skonsultować te panewki z lekarzem. Oj biedna Ty jesteś...

A mój gin zrobił mi przezierność, chyba byłam w szoku, bo wydaje mi się, że o tym nie powiedział i sprawdziłam to dopiero wczoraj na wyniku. Ech, mózg już mam różowy, nie wiem, jak ja tę obronę jutro ogarnę. :-D

Hej i ja sie witam tez nie moge sie doczekac tych ruchow!!!w pierwsze ciazy czulam w 18 tyg teraz mam nadzieje na 16-17 jestem w 15tyg i dwa dni wiec odliczam i czekam z niecierpliwoscia:)))powodzenia na wizytach

reklama
Do góry