reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Sunajka897 ciasto wygląda tak smacznie, że chociaż do słodkiego mnie nie ciągnie to z chęcią bym spróbowała :):)
Krropelka domyslam się, że po porodzie szybko na rower nie wsiąde ale zrobie to tak szybko jak tylko się da :)
Żgutek jeszcze raz udanego urlopu :)

Hej kochane witam się w ten niedzielny poranek :-) ale macie fajnie , że możecie pojeździć na rowerze i pochodzić na basen . Ja mam wszystko zabronione wiec nie ma wyjścia jak trzeba się oszczędzać i leżeć to trzeba :-) ważne żeby dzidziuś był zdrowy :-).
Zgutek udanego urlopu , odpoczywaj :-)
Sunajka ciasto wygląda ślicznie i apetycznie :-)

Widzę kochane ze z tym sprzątaniem mamy podobnie ;-) ja jak lubiłam sprzątać to teraz mam małą awersje bo się szybko mecze. A najgorsze jest to ze od września zaczynają mi się znów zajęcia w szkole nie wiem jak ja tam wysiedze od 8.00 do 20.00 a musze być bo kończę w grudniu i mam konkretne egzaminy. Nie wiem jak to ogarnę i czy mój brzusio mi na to pozwoli :-( a nie chce zawalić bo to ostatnie parę miesięcy .
Miłej niedzieli wam życzę :-)

Rurka, można lactovaginal spokojnie, tez używałam jak coś mnie zaniepokoiło i przeszło ;-)
Wczoraj jakis koszmar znów miałam, nic zjeść i obiad mi się strawić nie chciał :baffled:
A dziś co chwilę się z boku na bok obracałam.
Muszę rodzinę do lasu wyciągnąć na chwilę :)

Anulka marcowo to powiedziałaś że nie nadrobię masz rację mamy takie tempo pisania ze ciezko bedzie

Zycze Wam udanych wizyt u lekarza pamietam ze w tym tygodnia ma napewno Anulka i Zarunia jak o kims zapomnialam wybaczcie trzymam mocno kciuki

Zycze wszystkim braku mdlosci :-)

Buziaki kochane

No to w drogę

Zgutek chyba cos w tym jest ja jadlam w ciąży jajka w różnych postaciach później się okazali,ze mój Malý jest uczulony na jaka. Tak samo w ciąży zajadalam slodycze a na mięso nie moglam patrzeć i on jest odwrotny uwielbia mięsa a slodyczami wzgardza. Jedynie uwielbia soki przecierowe a w ciąży tez dużo ich pilam.

reklama
Dziewczyny, ja mam ostatnio problemy natury higieniczno -kosmetycznej (żeby nie mówić wprost:p) i upławy. Kupiłam sobie różne specyfiki do podmywania, ale dopiero pomogła mi Ziaja z korą dębu. Naprawdę polecam, bo praktycznie już po problemie. Idę jutro do GP, żeby zrobił mi posiew. Ponoć taka infekcja może być niebezpieczna dla płodu, więc się trochę przestraszyłam.

Do góry