Podobne tematy
- kobietka22
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bylam w Maladze rok temu ale nie wspominam dobrze tego pobyty bo bylo zimno tylko ze my bylismy w maju... znajomi byli na Giblartarze i byli bardzo zadowoleni.Gosia, cały jeden dzień będziemy w Maladze, bo późno przylatujemy i tam przenocujemy. Potem tydzień w Sevilli i dwa dni na wybrzeżu. Chcę zobaczyć Gibraltar:-)
I urlop szybko minie... Ale już nie mogę się doczekać:-)
mnie czasami jajniki kluja jak kichne to taki przeszywajacy bol ze az usiasc muszedziewczyny, w której częsci brzucha czujecie to twardnienie/bóle?
bedzie dobrze.. lekarz czasami cos palnie a potem my sie stresujemy...Dziewczyny,
Pomocy!!! Byłam dzisiaj na USG, maluszka widziałam,serduszko bije, wszystko niby ok, ale ginekolog moja zwróciła uwagę na tzw. omphalocele - czyli, że jelita itd. nie są jeszcze schowane do środka. Niby chyba jeszcze nie muszą być schowane, ale ona sprawiała wrażenie jakby ją to jakoś dziwiło. Przyznam, ze sie wystraszyłam i oczywiście naczytałam się w necie strasznych historii. Niektóre z Was mają już dzieciaki albo są dalej w ciąży... Czy to na tym eatpie normalne, czy też tak miałyście??? Strasznie się zmartwiłam, a kolejne badanie dopiero 16.09 (