reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

usg pokazało 10 tydz i 1 dzień, nie dopytałam, bo jakoś początkowo mnie to nie zaniepokoiło, dopiero jak wyszłam zaczęłam myśleć, że może to znaczy, że coś nie tak.

reklama
Bachuta wisocznie skoro lekarz nie zrobila z tego wiekszej afery to sie zdarza lub trzeba na spokjnie obserwowac. Bedziesz teraz na genetycznym niedlugo to dokladnie ci sprawdza a moze juz bedZie ok

Kochane dziękuję za te mile słowa :-) dodają pozytywnego kopniaka :-) .
Elzbietka mnie boli częściej na dole ale też plecy i dół tak jak bym miała okres dostać .
Bachuta kochana wszystko będzie dobrze :-) jeszcze może rzeczywiście jest czas żeby się schowały .

Gosia, cały jeden dzień będziemy w Maladze, bo późno przylatujemy i tam przenocujemy. Potem tydzień w Sevilli i dwa dni na wybrzeżu. Chcę zobaczyć Gibraltar:-)

I urlop szybko minie... Ale już nie mogę się doczekać:-)
Bylam w Maladze rok temu ale nie wspominam dobrze tego pobyty bo bylo zimno :(tylko ze my bylismy w maju... znajomi byli na Giblartarze i byli bardzo zadowoleni.
dziewczyny, w której częsci brzucha czujecie to twardnienie/bóle?
mnie czasami jajniki kluja jak kichne to taki przeszywajacy bol ze az usiasc musze :(
Dziewczyny,
Pomocy!!! Byłam dzisiaj na USG, maluszka widziałam,serduszko bije, wszystko niby ok, ale ginekolog moja zwróciła uwagę na tzw. omphalocele - czyli, że jelita itd. nie są jeszcze schowane do środka. Niby chyba jeszcze nie muszą być schowane, ale ona sprawiała wrażenie jakby ją to jakoś dziwiło. Przyznam, ze sie wystraszyłam i oczywiście naczytałam się w necie strasznych historii. Niektóre z Was mają już dzieciaki albo są dalej w ciąży... Czy to na tym eatpie normalne, czy też tak miałyście??? Strasznie się zmartwiłam, a kolejne badanie dopiero 16.09 :((
bedzie dobrze.. lekarz czasami cos palnie a potem my sie stresujemy...

Muszę się pochwalić, że w końcu wybrałam się po spodnie do h&m. Za dużego wyboru nie było, szczególnie w moim rozmiarze, ale udało mi się kupić jeansy z długim pasem ciążowym. I tak mi teraz wygodnie :)))

Bachuta nie orientuje się kiedy jelitka się chowają, ale moja bliska koleżanka rok temu urodziła córeczkę z jelitkami na wierzchu, cała ciąża była ściśle monitorowana, wszyscy gotowi, Hania była operowana tuż po porodzie, czyli umówionej wcześniej cesarce i teraz poza blizna, Hania nie jest normalnym wesołym roczniakiem. Oczywiście życzę Ci oby jelita się schowaly, bo to był ogromny strach i stres dla rodziców, operacja dość poważna. Ale w razie czego pamiętaj że obecnie medycyna radzi sobie z takimi przypadłościami.

reklama
Bachuta , wszystko będzie dobrze :) Tak jak mówią dziewczyny :) Nie ma co sie stresowac , tylko za jakis czas powtóz badanie :)
Ja dzisiaj oprocz bolu kregoslupa czuje sie dobrze, ale psychicznie nie za fajnie...
Eh Ci mężczyzni to chyba zapominaja ze jestesmy w ciazy..

Do góry