reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Ja usg miałam przez brzuch.
Dziewczyny wracając do zamknięcia tematów to muszę podać nazwy osób, które mogą mieć dostęp. Zrobię to na podstawie listy marcówek, dlatego proszę jeżeli ktoś się jeszcze nie wpisał niech to zrobi. Zamknę temat brzuszków, usg oraz nowy temat z naszymi fb.

Witajcie dziewczyny.

Dziś pogoda się popsuła. Nie ma mowy o leżeniu na hamaku:-p

Dziś na obiad miałam ogórkową. Później zrobię sobie kurczaka z ciecierzycą w sosie pomidorowym.

Ale mam dzisiaj wrażliwe piersi,sutki zwłaszcza :-(

Niech ten czas szybciej mija. Już bym chciała zobaczyć swojego dzidziusia :-)

Miłego dnia dziewczyny :-)

Ostatnia edycja:
Elżbietka tak miałam w szpitalu Medicover :) polecam serdecznie. Wchodzi się o czasie, lekarze bardzo profesjonalni i najlepszy sprzęt w Polsce do Usg.

Elżbietka tak miałam w szpitalu Medicover :) polecam serdecznie. Wchodzi się o czasie, lekarze bardzo profesjonalni i najlepszy sprzęt w Polsce do Usg.

czyli jest szansa, zę mi tez zrobią przez brzuch, bo chce synka wziąć ze sobą :-).
medicover znam bardzo dobrze i mam nadzieje, że jeszcze dłuugo będziemy mieli abonament u nich :-)

Ja usg miałam przez brzuch.
Dziewczyny wracając do zamknięcia tematów to muszę podać nazwy osób, które mogą mieć dostęp. Zrobię to na podstawie listy marcówek, dlatego proszę jeżeli ktoś się jeszcze nie wpisał niech to zrobi. Zamknę temat brzuszków, usg oraz nowy temat z naszymi fb.

Patrycja Mnie na tej liście marcóweczek nie ma bo mi się jednak przesunął termin na 27.02 ale z sentymentu już zostaje z Wami więc jak byś robiła zamknięte tematy proszę uwzględnij Mnie.

Pozdrawiam Was

Dzisiaj wybitnie nie chce mi się pracować całe szczęście że juz prawie 15.

Ja robilam test 12 lipca zrobilam swojemu niespodziankę na urodziny :) dziś bylam na wizycie Synus zachwycony akurat nie ruszal dzidziuś raczkami i nóżkami jak patrzyl to zadowolony ;) ma juz 3,19cm i termin jest na 14 marca na mojej babci urodziny :) mialam zly mocz i muszę brać globulki dopochwowe brala którąś z was natamycyna unia?

reklama
Kordosia nie martw sie wszystko przyjdzie z czasem. Ja tez do swojeho brzucha nie gadam i na razie w ogóle czasami zapominam ze jestem w ciazy. Z pierwszym było inaczej bo wyczekane bylo. Wiem ze bede tez bardzo kochać jak przyjdzie czas :)
Co do chusteczek to ja uzywalam tylko Pampers Sensitive.

Co do grzeszkow z wczesnej cuazy to ja w czwartym tygodniu bylam chora i na oewno wycpalam roznych specyfików na grype. :(

A dziś zrobilam dwa zakupy dla dzidziusia mimo że mialam na razie nie robic. Ale jestem w Polsce i bedzie paczka do remontu jechala takze przewijak i lezak do kąpieli wpakuja sie przy okazji.

Sunajka ta oliwka w zelu Bielendy jest przyzwoita i chyba 10zl kosztuje. Mam tez maslo z Lirene i tez jest ok. Szkoda kasy. Mnie tez się pepek splycil.

Do góry