reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

A jesli ktoras łodzianka bedzie zainteresowana chusta lub odzieżą dla mam karmiacych to róg Przybyszewskiego i Łęczyckiej (przystanek tramwaju 3) jest sklep pentelka.na.allegro.pl czy jakos tak. Jeszcze nie sprawdzalam ale dzis przechodzilam.

reklama
Żgutek, chyba do tej pory masz pierwsze miejsce w kategorii "Dziwne sny" xD
;-)
Taaa pierwsze miejsce he he :-). Przynajmniej przystojny bohater snu oby nie rozwijały się dalej, na razie pojedyńczy incydent. Najgorsze że ja czasem lunatykuje i gadam przez sen to jak się coś znów przyśni oby Mąż nie miał ubawu.

Jestem po kolejnej wizycie i kolejnej próbie badania przezierności i jak myślicie mały gagatek tym razem postanowił sie obrócić i nie że leży spokojnie na pleckach i umożliwia badania tylko wypiał sie 4 literami i sie nie obrócił. Męczony przez brzuch nic potem znów zmiana sposobu USG i tam skubaniec też nie chciał ale jestem spokojna bo ostatnio udało sie zmierzyć i przezierność była w porządku. Lekarz powiedział, że ciąża rozwija się prawidłowo a takie ułożenie się zdarza i że to USG miało być tylko potwierdzeniem. Maleństwo ma 54 mm

Ha i jeszcze jedno coś migneło między nogami za wcześnie aby określić płeć ja jak Wam pisałam bardzo chce dziewczynkę Julkę więc może pocieszam się że może to "przerośnięta łechtaczka" cytuję chyba Kobita tak pisała po swojej wizycie.
Najważniejsze żeby zdrowe było

Kordosiu super zdjęcie brzuszka, baw się dobrze na weselu trzymam kciuki za czwartkową wizytę

Ana 89 ja jak miałam bardzo silne bóle takie, że nie mogłam chodzić w 6 tygodniu wtedy właśnie dostałam luteinę ale wtedy miałam też plamienia, teraz kłuje mnie w prawym boku ale nie jest to takie uciążliwe najbardziej czuje jak się gwałtownie podnosze, pytałam dzisiaj lekarza to mi powiedział, że to rosnąca macica i żeby się nie martwić.

Callinka ja też gadam do brzucha głaszczę, najważniejsze myśleć pozytywnie bo potęga podświadomości myślę, że jednak działa.
Poza tym wszystkie widzimy się w marcu i nie ma innej opcji chociaz ja się chyba szybciej rozpakuję :-)

Mam nadzieję że Mnie nie "zbanujecie" za długaśne posty
Pozdrawiam Was Kochane Marcóweczki

Jak dobrze wiedziec ze nie tylko ja juz gadam do brzucha :) Ja ciagle gadam i glaskam i sprawia mi to niesamowita frajde :) i zlapalam sie juz na tym ze chodze z lapka na brzuchu chociaz jest jeszcze taki malutki :) Callinka nie stresuj sie Wszystko bedzie dobrze :):)

Ostatnia edycja:
reklama
Anulka fajne ciuchy :)

Dziewczyny ta aplikacja to I'm expecting jest po angielsku, ale tak się uczę medycznych słówek, ciężko mi się czasami dogadać z położną..Termin porodu wyliczyła mi dokładnie jak położna mimo tego, że cykle są nieregularne.

Ja chyba zapytam się szefa czy pomogę jutro pracować z domu...chyba coś mnie bierze w Holandii do dwóch tygodni nieustannie leje i zmokłam nie raz :(

Do góry