reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Właśnie nie denerwuje sie , pytam sie o zeby bo nie wiem ale nic mi nie będzie , wole wiele rzeczy wiedziec ale obudziłam sie w nocy i po prostu umieram ... Nic nie moge zjeść , żołądek pali , żółć leci z ust , a kamienie ostatnio schodzily i piasek a teraz nerka mi spuchła tzn w jej miejscu jest obrzęk ... Nie podoba mi sie to za bardzo ... Co tylko sie napije wody to wszystko leci do kibla z powrotem , mam krew w kale ,mam dreszcze i sie poce mimo ze w domu ciepło .. Ale mimo to zachowuje spokój , wiem ze musze jechać do lekarza ..w Toruniu mieście 60 km od nas przyjmuje od 15 , . U nas w Brodnicy to nawet szpital jest do D .. Tylko jak wsiądę w samochód

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny :) mam problem z internetem :( wczoraj cały dzień nie wchodziłam i widzę, że mam 7stron do nadrobienia. Dzisiaj niestety jeszcze mój internet nie łączy, więc wrócę tu jutro i będę czytała.
Pozdrawiam i życzę udanego dnia.

No racja, produkujemy całkiem sporo:-)

Charlie, trzymaj się. Jedź oczywiście do lekarza. lepiej dmuchać na zimne, niech Cię obejrzy. Będzie dobrze. te dreszcze mogą być od żołądka i wymiotów. Trzymaj się.

A wcześniej jadę do znajomego lekarza , ktory mnie leczył i skierował kiedys na operacje woreczka żółciowego i zdiagnozowal kamice nerkowa

reklama
Cześć dziewczyny.

Zdrówka życze wszystkim chorującym.

Ciężką noc miałam dzisiaj.Śniło mi się,że z piwnicy wychodziły jakieś pająki.Najpierw małe potem coraz większe. Próbowałam walczyć z nimi psikając w nie jakimiś dezodorantami :p Na szczęście obudziłam się o 3 ale długo nie mogłam zasnąć.

Mam nadzieję,że dzisiaj już nic takiego mi sie nie przyśni ;-)

Do góry