reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

witajcie dziewczyny!!!!

witaj Gosiu mam tak samo na imię....napisz coś więcej o sobie!!!

co do wózków to wiem,że w praktyce jest tak,że najbardziej podoba nam się gondola a spacerówka już nie bardzo..!!!stabilne wózki ok..ale są ciężkie..miałam taki w pierwszej ciąży i na 2 piętro jak go wnosiłam to masakra!!!

ale mnie dzisiaj mdli...
ja póki co mam oliwkę i jej używam

Sealpup ja też używałam oilatum....a wanienka po kąpieli faktycznie była cała tłusta!!!!

reklama
gie-oska, witamy! :)

Jeśli chodzi o smarowanie, to też używam Sexy Mama ( xD ) do biustu, trochę mi śmierdzi, a niby bezzapachowy. No cóż. A do brzuszka J&J oliwka w żelu, jest super, skóra fajnie nawilżona i natłuszczona, lepsza niż balsam. :)

Jeny, mam wrażenie, że z dnia na dzień puchnę. Wzdęć nie mam, zaparcia odgoniłam... No kurde. A dopiero co narzekałam, że nie mam brzucha. Chyba zabiorę swoje ulubione jeansy do krawcowej, żeby mi gumy wszyła, są dość wysokie. :)

Witajcie dziewczyny

Ja narazie nie stosuje żadnych kremów ani żeli do brzucha czy do biustu ale tak podczytując Was to może powinnam zacząć ;-)

Wycisnęłam sobie sok z 4 pomarańczy plus do tego 2 cytryny. Wyszło pyszne :-) Chyba częściej będę sobie robiła takie koktajle.

gie-oska witaj i gratuluje fajnie ze do nas dolaczylas ;-)
sealpup wspolczuje mandatu,moj chlop tez kiedys dostal za przejaz po pasie dla autobusu.
zarunia no to super ze udalo Ci sie tak z tymi balsamami a w boots maja czesto przeceny jakies :tak:

Witajcie Dziewczyny, mam ochotę do Was dołączyć :)
Mam na imię Kasia, i jestem mamą Jakuba -6 lat. Teraz czekamy na kolejne Szczęście. Z uwagi, że cykle miałam bardzo nieregularne , termin mam orientacyjny z USG na 10.03.2015, ale pewnie jeszcze nie raz się zmieni.'Pozdrawiam Was serdecznie.

reklama
Do góry