reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Kordosia fakt, ze przejazdzka pustym wozkiem po sklepie to nie to samo co z dzieckiem w terenie. tak naprawde wszystko przyjdzie nam przetestowac w praktyce. jednak poki co cos trzeba kupic i jakimis kryteriami sie kierowac.
u mnie chodniki rowne, wertepow musialabym dlugo szukac. generalnie szwedzi badzi dbaja o drogi, chodniki, podjazdy. wielkich fald sniegu tez nie musze sie obawiac.
do obecnego auta poza parasolla nie wszedlby i tak zaden wozek a jak zmienimy auto to wejdzie kazdy.
a ogolnie to raczej bede z wozkiem robic rundy piesze - bez uzycia auta czy autobusu.
z Filipem mialam wozek z plastykowymi kolami - gondola miekka nasadzana na spacerowke - nie byl to moj wymarzony wozek, ale jedyny na jaki moglam sobie wowczas pozwolic. ale nawet on dawal rade na naszych drogach.

reklama
hej dziewczyny :) mozna jeszcze do Was dołączyć?? :) mam na imię Gosia i trzecią fasolke pod serduszkiem :) Termin wg okresu na 15.03.2015r :)
pozdrawiam serdecznie :)

Dziewczyny nie wiem czy ktoras juz probowala/widziala Oliwke w zelu dla kobiet w ciazy (Bielenda Sexy Mama - ale badziewna nazwa, nie pogadasz...). Ja wczoraj zakupilam w Rossmanie z uwagi na brak Ziaji i na razie testuje. Ogolnie nienawidze oliwek, bo sa dla mnie za tluste, ale to jest w gestym (byc moze ciut za bardzo) zelu. Na razie mi sie podoba. Cena chyba niecale 11zl, wiec bardzo rozsadna.
Ktoras ma i uzywa Ziaji dla kobiet w ciazy? Bo ja bylam poprzednio bardzo zadowolona. Chce sie troche obkupic, bo w Anglii drogo, a jak cos ma napis dla kobiet w ciazy lub niemowlakow to juz w ogole! Jak nie to chyba bede poporostu uzywac dobrych balsamow (uwielbiam Neutrogene), slyszalam, ze tez wystarczaja, wazniejsza jest systematycznosc.

Hej :) gie-oska jasne zapraszamy dopisz sie na liste marcowek :)

Ja na razie uzywam jakies olejku do twarzy jak pojedziemy do Niemiec do rossmanna to tam sobie cos kupie albo w Polsce. Sealpup tu jest dokladnie tak samo wystarczy napis ze dla kobiet w ciazy a crna dwa razy drozsza od zwyklego olejku do twarzy czy masazu a sklad ten sam ;)

Witaj Gie-oska :-)
Ja się smaruje sexy mama bielenda pielegnacja biustu
a na brzuch chyba sie to nazywa będę mamą erisa i jestem z nich zadowolona bardzo

Nie pamiętam jak się moja maść nazywała, w każdym razie nie pomogła :-( A na oliwkę zarówno ja jak i Kuba jesteśmy uczuleni. Dodawałam mu do kąpieli oilatum.

Zgutek a gdzie mozna Erisa kupic? Bo Rossmann ewidentnie na psy schodzi i nic nie ma. Dzis bede w Manufakturze to zajrze do Drogerii Natura albo Superpharm moze bedzie lepszy wybor.

Ewa & Kubus ja tez kapalam Adasia w Oilatum i bylam bardzo zadowolona, choc mniej zadowolona jak musialam potem myc wanne. :tak: No ale nie ma idealow.

Hej dziewczyny :) ja dorwałam w uk fajny balsam dla przyszłych mam.Nazwy oczywiscie nie pamietam ale u nas w pl balsam tej firmy w promocji kosztuje 20-25 zł tam znalazłam za 6-7 zł więc zakupiłam od razu chyba z 6 opakowań :)

reklama
zarunia a pamietasz chociaz gdzie go kupowalas? Moze w Superdrugs bo oni maja dosc szalone ceny?

Moj maz wczoraj zadzwonil i oznajmil, ze dostalam mandat. :crazy: I to nie za predkosc (co by mnie w ogole nie zdziwilo i nie wypieralabym sie), ale za jazde pasem autobusowym!!! Cholera, byly roboty drogowe na dwoch pasach i mozna bylo tylko jechac pasem dla autobusow. Niestety jak ktos ma juz baby brain i zapomnial zmienic pasa tylko tak dalej jechal to w koncu nadzial sie na kamere! Zla jestem na siebie bardzo. :wściekła/y:

Do góry