reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
a my wycelowalismy w tako. kilkoro znajomych taki mialo i byli/sa bardzo zadowoleni. opinie w necie tez sa w wiekszosci pozytywne. cena tez nienajgorsza. a znalezlismy przedstawiciela w szwecji wiec jakby co maja nawet swoj warsztat.
podobalo mi sie tez bardzo popularne tu brio- ale cena nieporownywalna do tako. wole w to miejsce kupic lezaczek fajny. w tako wszystko jest w komplecie i kosztuje tyle co polowa brio w ktorym kazda *******e jak torba, folia trzeb kupic za wcale niemale pieniadze.
a uzywane to tu jakas porazka. albo klunkry stare albo chca tyle, ze lepiej dolozyc i nowy kupic.

Krropelka ja własnie z tego samego powodu choruję na x-landera:) przyjaciółka miała/ma i bardzo chwali a i mnie się dobrze ten wózek prowadziło :) ale wybór jest tak duzy,że....... :):)

Dziewczyny ja też quinniego z polecenia wzięłam, chyba większość z nas się tym kieruje ;) Zarunia masz rację wybór jest za duży ;)

No ja sobie chyba mieszać w głowie nie będę i zostane przy x-landerze ale tam też wybór spory a decyzja w sprawie zakupu pewnie spadnie na mnie :):)Faceci chyba się nie mieszają za bardzo w takie sprawy?? :)

Moje chłopaki ciągle oglądają dziś lekkoatletykę, więc ja sobie odpaliłam film i uprasowałam cały stos ubrań. Z trzech prań się zebrało, tylko weny jakoś nie miałam na zabawę z żelazkiem;-)

Co do doświadczenia, to muszę sobie przypomnieć co się przydało mojemu synkowi. Tylko, że to było prawie 10 lat temu... Rany, ale to dawno było...

KasikP, myślę ze w wątku który już mamy odnośnie zakupów można dołączyć listę z wyprawka, bo potem się pogubimy w tych wątkach. Nie ma po do dublowac podobnych tematów. Im mniej tym lepiej się odnaleźć,takie jest mój zdanie. Tym bardziej że dyskusje toczymy właściwie tylko w jednym wątku-tutaj :)

reklama
Zarunia, Kwiatek 2012 witajcie
No macie wene nie ma co rano było 244 a tu człowiek zasiada wieczorem a tu już 252 no i dawaj nadrabiaj zaległości He He

Zarunia mi perfumy tylko u Mnie przeszkadzają a u innych zależy jakie ale na szczęście Męża nie.
Za to teściowej tak akurat mam bardzo fajną więc to nie dlatego że teściowej He He jakieś takie mocne opiumowe ma masakra.

Ja tam jeśli chodzi o Imiona to mam dla dziewczynki Julia ale dla chłopaka pojęcia nie mam ciężka sprawa. Bardzo bym chciała dziewczynkę wszyscy jednak przepowiadają mi chłopaka mówią, że pięknieję więc chłopak a dziewczynka ponoć urodę odbiera J i Wierzyc w takie przesady :-)

Patrycja powodzenia w moderowaniu

Z@t też jestem za tym żeby zamknięty temat to były nasze brzuszki i dzieci nie wiem czy nie usg ale to może przesada, fb też jasne

Do góry