Salomii
Fanka BB :)
Hej ja siedzę z dzieckiem na kulkach wiec mam chwile heh ostatnio mam niebywały zapiernicz w pracy i w domu też ciągle coś tak więc nie narzekam na brak zajęć za to na brak siły tak... Padam na twarz.. Dosłownie.. Od dwóch dni lepiej z mdlosciami. Mam je sporadycznie juhuu, z reszty objawów to brzuch olbrzym bo flaki mi pachną a rano taki kraglejszy się wydaje niż zwykle, i generalnie nie mam problemów z cera z Arlenka tez nie miałam a teraz :0 matko :0 pryszcze na twarzy, szyi ramionach :0 i plecach i miliony wagrow :0
Kropelka z racji bliskości krajów mamy takie same sklepy
ja w kappahl musze kupowac spodnie 34 bo jakieś duże są, mam pytanie o te spodnie z la redute.. Jaki Ty rozmiar nosisz normalnie? I jaki kupiłaś w tym sklepie bp ja bluzki sukienki kupowałam ale spodni nigdy i nogawki.. Długie są czy normalne? Bo ja do dlugonoznych nie należę. Z ciekawostek, nie będę miała genetycznego bo jestem za młoda... ręce opadają dosłownie :/:/ tak więc za młoda jestem na badania ale jeśli kobiety po 36 roku rodzą chore dzieci to słyszą nooo ryzyko chorób bardzo wzrasta w tym wieku.. Podobnie jak Heven mam usg we wtorek i panicznie się boje :0
Kropelka z racji bliskości krajów mamy takie same sklepy