reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

co do ciuszkow to potwierdzam to co ktoras tu radzila - by kupowac spodnie z duza guma. ja sie skusilam na takie krociutkie z h&m i porazka. mimo ze nie sa za duze to mo caly czas zjezdzaly z tylka. a pochylic sie w nich to bym sie bala, ze wszystkim z tylu przedzialek pokaze... takze po kilku godzinach spedzonych w tym typie spodni stanowczo odradzam.
za to z takich a la dresow ciazowych z h&m jestem mega zadowolona :).
teraz czekam na jeany z guma jeansowe ogrodniczki - zamowilam z katalogu la redoute - byly sporo przecenione - ciekawe czy beda dobre i fajne.
a rogal jest genialny :D
sealpup tez myslalam, ze nie wyrobie do usg jakie ladkawie szwecja bedzie chciala mi zrobic. ale jakos wrzucilam na luz. nic mi zlego sie nie dzieje to i z Dzidzia jest dobrze :). i przyjaciolka wciaz na mnie krzyczy, ze mam nie wymyslac bo wszystko jest w porzadku i naprawde nie musze miec wszelkich komplikacji jakie opisuja w necie ;).
a mnie trzeci dzien nie mdli. szok! tylko ten wzdety kabzol i czyszczenie zostalo...
milego dzionka :)

reklama
ja sobie kupiłam takie . tzn z takim pasem. ale pełna długość. tylko chyba rozmair za duży wzięłam, choć mierzyłam w sklepie, ale zjeżdzają mi trochę. ale to pewnie kwestia czasu.
ESPRIT ciążowe rybaczki bez pasa ciążowego (L/40) (4486974150) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

z pełnym pasem ciążowym też kupiłam. w sumie 4 pary spodni. dopadłam outlet w DE ;-)

Iman, mam nadzieję, że się nie obraziłaś.rozumiem, że jestes moderatorem na innym forum. oczywiście w regulaminie nie ma o stażu, ale to po prostu kwestia zaufania do danej osoby. pobędziesz tu dłużej, to i możesz byc moderatorem. pracy na forum jest duuużo.

witajcie...tyle napisłyście,że nie nadrobię was i nie odniosę się do każdej!!!!

jestem po obciążeniu glukozą...wstrętna jest..ja nic nie słodzę a tu aż 75 glukozy rozpuszczonej wypić..ale nie oddałam jej!!!a czekania aż 2,5 h!!!najpierw pobrała mi krew i kazała pół godziny czekać za wynikami...bo jak będzie cukier w normie to mogą mi zrobić badanie a jak wysoki to nie będą mnie dodatkowo obciążać.....a po wypiciu ani wody się napić..ani nigdzie iść...normalnie dupa płaska mi się zrobiła!!!
wiecie co stara jestem,bo nie pamiętam czy jest duża rozbieżność między krwią kapilarną a krwią żylną...bo po wyjściu zrobiłam sobie swoim glukometrem i wynik taki,że klękajcie narody...cukrzyca jak nic!!!!

co do rzeczy ciążowych...w h&m byłam i są super...jak dla mnie najlepsze spodnie to te z panelem..niezastąpione
naiwna byłam ,bo myślałm,że wchodzę we wszystkie spodnie a tu dupa..nogawki ok...biodra ok..ale w pasie dopiąć się nie mogłam!!!

ja mam wizytę we wtorek..ale się boję..aj nie mam już prawie żadnych dolegliwości...może czasami lenistwo mnie ogarnia!!!

Iman, mam nadzieję, że się nie obraziłaś.rozumiem, że jestes moderatorem na innym forum. oczywiście w regulaminie nie ma o stażu, ale to po prostu kwestia zaufania do danej osoby. pobędziesz tu dłużej, to i możesz byc moderatorem. pracy na forum jest duuużo.

Jasne,że się nie obraziłam,rozumiem o co Wam chodzi :)Może kiedyś będę mogła Wam pomóc :-)

Nie mogę się doczekać kiedy usłyszę bicie serca mojego skarba i kiedy poczuje jego lub jej ruchy :-)

Ja w sukienkach nigdy nie lubiłam chodzić dlatego się cieszę,że brzuszek urośnie mi na zimę ;)

Muszę jeszcze poczytać o badaniach genetycznych. Kiedy trzeba je zrobić.

Ostatnia edycja:
Krropelka az z ciekawości spojrzalam na La Redoute w UK. Kupowalas wczesniej u nich? Rozmiarówke maja normalną czy zawyzona? Bo mają albo 10-12 albo 14-16 a ja na ciążę to idealnie 12-14. Spodni to juz nam 4 pary z Mothercare muszę tylko dac do skrócenia. Na pozniejsza ciążę polecam sukienki typu pinafora (ja juz licytuje :)) i ogrodniczki dzinsowe.

Kropelka super ciuchy spodnie mam podobne i są mega wygodne!!!!

dziewczyny a jak z waszymi emocjami...ja normalnie mogłabym ryczeć cały czas....i przy byle okazji!!!!oglądałam mecz i eci hymn..a ja dudlam jak dziecko....reklama o wariatach drogowych wyję ...nawet na reklamie mleka modyfikowanego dla dzieci...już mnie to męczy,bo boję się,że dzidzia będzie płaczliwa

Jak któraś znajdzie, to proszę o namiary na ten outlet na allegro, bo nie mogę znaleźć. :/

Witam! :)
Bez mdłości, zadowolona, chociaż brzuch mnie swędzi jak szalony. :D Teraz mam ochotę pochłonąć wszystko w zasięgu wzroku, a za rybami to już w ogóle szaleję. :)

Jakich używacie kosmetyków do pielęgnacji ciała teraz? Chodzi mi o brzuszek i biust przede wszystkim. :)

Znalazłam warsztaty, niestety nie u mnie, tylko w Bydgoszczy, ale to godzinka pociągiem, więc może się zapiszę. :)

reklama
Do góry