reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
U nas w Primarku tez raczej nie ma nic fajnego na wyprzedaży. Zresztą wyprzedaże fajniejsze są w tych drozszych sklepach jak mizna cos lepszego upoliwac w primarkowej cenie. :) bylam wczoraj w h&m w Łodzi ale nic ciekawego nie upatrzylam.

Dla dzidzia jeszcze nic nie kupilam. Poluje na lezaczek ale jak nikt nie będzie sprzedawal nic przyzwoitego to kupię nowy. W koncu coś może ze miec nowego a nie wszystko po starszym bracie.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :tak::tak:
Z@t Patrycja----> będzie Nam bardzo miło mieć Takie moderatorki:-):-)
Ja ostatnio przymierzałam spodnie w H&M ale jeszcze mam za mały brzuszek do Nich..i ciut mi spadały:-D
Spróbuje narazie obchodzić w getrach i leginsach;-)
Dla dzidzia jeszcze nic nie kupuje..narazie czekamy:tak:

Micela to mnie nie pocieszyłaś. Dziewczynki idą do nowego przedszkola i myślałam że je obkupię w jakieś jesienno zimowe ciuszki. I muszę znaleźć fajną pościel bo Tosia w maluchach będzie pewnie czasem leżakować.

Witam dziewczyny ;-)
U nas 9:20 a synus dopiero co wstal :szok: ide sie ogarnac i synka i potem zagladne tutaj ;-)

No to jak juz dziewczyny wybralyscie dziewczyny na moderatorki to teraz niech jedna z was napisze wiadomosc prywatna z waszymi nickami do adminki aniaslu ;-)

Właśnie umiwilam sobie pierwszy oficjalne usg w UK. Na 2ego września. Chyba bym umarla jakbym tyle czekala.

Moj syn wczoraj przyszedł do mnie i zapytal czy rosnie mi brzuch. Powiedzialam ze no chyba tak a on tylko stwierdzil ze mam dziecko w srodku. Nie kontynuował rozmowy jakby juz wszystko wiedzial. Bylam w szoku.

W sprawie moderatorek - Iman, z całym szacunkiem, ale jesteś chyba pierwszy dzień, więc to chyba troszkę za mały staż jak na moderowanie

Czytałam wiadomość na forum aniaslu administratorki i nie było tam nic napisane o stażu na forum. Zgłosiłam swoją kandydaturę ponieważ na dwóch innych forach byłam też moderatorką dlatego pomyślałam,że i tu mogę pomóc.

Ale skoro mnie nie chcecie to nie będę się narzucać :-(

Dziewczyny przeczytałam na forum przyszłych mam z lutego, że jest możliwość zapisania się na bezpłatne warszaty Mamo to ja dla kobiet w ciąży :) dużo miast Polski do wyboru. Ja już zapisałam się na spotkanie w Warszawie :)

reklama
Ja w sukienki też wchodzę, szczególnie w te o kształcie litery A. Jedynie spodni żadnych nie mogłam już założyć. Dlatego kupiłam sobie w H&M te z pasem na cały brzuszek. Pas jest dość luźny na samej górze (powyżej talii) ale to dlatego, że tylko na dole brzucho mi urósł :) jeszcze miesiąc i będą dobre. Muszę poszukać tego outletu na google :)
Patrycja zaraz szukam tych warsztatów :)
A ja od dzisiaj sama w domu, narzeczony sobie samotną wyprawę w góry zrobił. Wraca w poniedziałek. A ja się martwię oczywiście. Wspinaczkę uwielbiam ale na ściankach, a nie łażenie po pasmach górskich.... no ale co zrobić, jak facet taką ma pasję :-(

Miłego dnia dziewczyny!

Do góry