reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

nadal nie wiadomo co do płci:-) bo najpierw powiedział ze dziewczynka a potem pojawiło sie cos miedzy nogami czyli siusiak wiec albo siusiak albo przerosnieta łechtaczka wiec nie ma co okreslac płci w tak wczesnym etapie ale nast wizyta w 16 tyg wiec mysle ze juz bedziemy wtedy wiedziec:-p ale ten czas leci....

reklama
No no, dziewczyny jak dobrze tu sobie zajrzeć, aż się mordka sama uśmiecha na takie dobre wiadomości :-)
Ale długo dzisiaj nie zostaję, bo taki dzień śpiący, że tylko szybki prysznic i spanko!

Od jutra mamy 12 tydzień :tak:;-)

Sealpup gratulacje wizyty cieszę sie ogromnie, że wszystko w porządku 3 mam kciuki za kolejne wizyty. Teraz i ty spokojniejsza

Ana89 nie przesadzasz My teraz musimy myśleć o sobie i dbać o siebie i nasze maleństwa więc nie ma co myśleć nad L4 tylko brać przecież 100% płatne to tym bardziej korzystać, znajdzie mnóstwo ciekawych rzeczy do robienia w domu.
Fajna książka, dobry film, ploty z Nami :-)

Basidrak to dobrze ze juz po wizycie mam nadzieję, że bóle przejdą napewno teraz spokojniejsza jesteś, odpoczywaj :-).
Kobita super to mamy taki sam rozmiar i termin :-). Ja na bank zostaje z Wami i tak już się zadomowiłam i czekam niecierpliwie na wieści kolejnych marcówek.

Heven trzymam kciuki za badania :-)
Marcóweczki pozostałe jak najmniej mdłości i też udanych wizyt

Ja dzisiaj masakra wczoraj pochwaliłam sie lekarzowi na wizycie ze mi odpuszczaja mdlosci mowil ze dziwne bo teraz to sie moga wzmocnić i co po co to mówił oczywiscie rano i popołudniu porcelana, dzisiaj to ogarnia Mnie niemoc czuję się mega fatalnie i pierwszy raz od szybszego poruszenia głową zakręciło mi się masakrycznie w głowie okropne uczucie.

Powiem Wam, że też myśle o L4 coraz cześciej ja pracuje w laboratorium chemicznym więc jak sie dowiedziałam, że jestem w ciąży od razu papier że nie mogę w labie siedzieć ale co z tego jak cały czas jestem potrzebna żeby nadzorować żeby pomóc coś i durna lezę tam a dzisiaj czułam się okropnie. Jutro nie dam się i nie idę, po coś mam papier że nie moge pracować w labie nie będę narażać maleństwa. Za to nikt nie podziękuje

3majcie się

Powiem Wam, że też myśle o L4 coraz cześciej ja pracuje w laboratorium chemicznym więc jak sie dowiedziałam, że jestem w ciąży od razu papier że nie mogę w labie siedzieć ale co z tego jak cały czas jestem potrzebna żeby nadzorować żeby pomóc coś i durna lezę tam a dzisiaj czułam się okropnie. Jutro nie dam się i nie idę, po coś mam papier że nie moge pracować w labie nie będę narażać maleństwa. Za to nikt nie podziękuje

Święta prawda popieram z całego serca Twoje L4

Kobita " ujawniło się cos długiego między nogami heheh ale stwierdził ze w tym tyg dziewczynki mają powiekszone łechtaczki wiec mmmoze to byc przerośnieta pipcia;)))) ":rofl: :-D dobre sformułowanie :-D . Super, że wszystko ok.

Kobita, bardzo się cieszę, że wszystko ok. Super.

Powoli zaczynamy wchodzić w kolejną fazę następnych usg.
Wiecie, bardzo miło się czyta, że wszystko jest ok, że nasze maluszki rosną zdrowo i rozwijają się. Mam szczerą nadzieję, że tak zostanie do końca.

U mnie leje za oknem... Śpiący dzień bardzo, choć pewnie i luteina robi swoje;-)

Witajcie Marcowe Mamy ;) Do tej pory zaglądałam do kwietniówek, ale termin mam na 25 marca jednak :) mam nadzieję, że mnie przyjmiecie :) Pozdrawiam, Kordosia

Ps: Dziś pierwsze usg i ujrzałam bijące serduszko <3, przepisano mi luteinę ze wzgledu na ostatnio bardzo silne bole w podbrzuszu. Czy tez tak macie?

Witaj Kordosia na forum:-)

Ja też biorę luteinę, ale nie ze względu na żadne bóle, ale z racji mojego wieku i lekarz dmucha na zimne.
Basidrak miała ostatnio bóle brzucha i wczoraj była u lekarza. Jest wszystko ok, ale duphaston dostała.

Zgutek masz zwolnienie bo pracujesz w lab.?Fajnie :) tu czegod takiego nie honoruja.Szefa zona pracowala w lab do 8 miesiaca,ja mam tylko zakaz pracy z niektorymi substancjami...wspolczuje mdlosci tez myslalam ze minely a tak to wcale nie...

reklama
Kordosia witaj na forum :)
Ja dzisiaj zaczęłam dzień od mdłości... nie bardzo ciężkich, ale uporczywych więc biszkopty, trochę soku było lepiej. Jeszcze odczuwam, ale jest do zniesienia. Na następnej wizycie u gina powiem o planach na wrzesień i październik, jakie ma moja firma i poproszę o zwolnienie. Nie ma sensu się narażać. Mam nadzieję, że nie będzie robiła problemów i mi da bez problemu...
Życzę Wam miłego dnia dziewczyny! :-D

Do góry