reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Wszystko ok . Rozwijamy się. Dostałam duphaston i cos na e. Jadę do apteki i do domu. Jutro do Łodzi. Mam się uszczedzac.
Super wiesci,odpoczywaj ile mozesz ;-)

Ssabrina nie wiedzialam tego o zuelonej herbacie! A tak mam smakuje zielona z grejfrutem i ananasem.
A o tym to juz wiedzialam w poprzedniej ciazy bo tez ktores dziewczyny uwielbialy ta herbate,jedna na pewno nie zaszkodzi ale nie wolno pic ja naokraglo :tak:

hej hej ja już po wizycie:-) WSZYSTKO OK!!!kamień z serca spadł, badanie prenatalne wyszło dobrze, wszystko w normie przezierność niska, kość nosowa obecna, maleństwo ma 4,8cm:-):-) ma nóżki, rączki leżało grzecznie i połykało płyn owodniowy co troszkę przypominało jak machanie rączką do bladego tatusia) heheh mysłałam ze mąż zemdleje z emocji:-D pozniej juz ładnie fikało:)
Spytałam o płeć doktor powiedział ze na tym etapie to będzie bardzo niewuarygodne ale moze powiedziec co mu się wydaje wiec napoczatku stwierdził ze dziewczynka a potem z innej perspektywy ujawniło się cos długiego między nogami heheh ale stwierdził ze w tym tyg dziewczynki mają powiekszone łechtaczki wiec mmmoze to byc przerośnieta pipcia;)))) co dla nas najwazniejsze ze nic niepokojącego nie znalazł:-)

Jestem w 11 tyg i 4 dni

Sealpup, basidrak super ze i u was wszystko ok, dziewcvzynki dołączajcie do dobrych wiadomości!!!

ulga:rofl2:oby dalej wszystko dobrze sie rozwijało.... z miesiaczki wychodzi termin na 27 lutego ale z malenstwa wynosi na 1 marca (przez moje pozne owulacje) wiec zostaje z Wami:-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry