reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Sealpup gratuluję :)
Kobita trzymam kciuki.
Ale napisałyście, przeczytałam tylko dwie ostatnie strony. Szkoda, że pracuję bo jakbym była na wolnym to odpisywałabym i czytała regularnie :-D a tak serio to jeżdżenie robi się coraz bardziej męczące... w naszej branży wakacje to martwy okres (kto w takim upale kupuje ciasto, więc i cukiernie nie inwestują w siebie), ale wiem co będzie od września. Już mam zapowiedziane, że targi w Katowicach, Potem w Gdańsku i w Warszawie szkolenia. I okaże się, że po 3-4 dni z tygodnia będę zapier**** na targach od bladego świtu po późne godziny wieczorne. Poważnie zastanawiam się nad L4 od połowy września, albo od początku października. Z miesiąca na miesiąc będzie coraz więcej pracy, a ja teraz przy takim spokoju ledwo sobie radzę... najgorszy listopad, przygotowania już do świąt. Co myślicie? Może przesadzam i nie będzie tak źle? Z drugiej strony po I trymestrze powinno być lepiej z samopoczuciem. Ehh takie mam rozważania dzisiaj :) Wy mnie rozumiecie, poradźcie coś :-) mój narzeczony mówi, że mam od razu iść na wolne, ale nie rozumie że zanudzę się na śmierć i będę wyobcowana przez wiele miesięcy... od października mam studia, kurs ang, jogę i basen. Więc będzie co robić. A mam moja mówi "pracuj jak najdłużej bo jeszcze się wynudzisz w domu przez kolejny rok". I taka ich pomoc :-D

Ana, nie masz lekkiej pracy. I już Ci pisałyśmy, że powinnaś zastanowić się nad L4. Powinnaś dbać o siebie i dużo wypoczywasz, bo jak się małe urodzi, to będziesz miała co robić. twój M ma rację. Pomyśl. Szczególnie, że piszesz o bardzo intensywnej jesieni.

Udało się. Na 19:40 idę do lekarza. Niech zobaczy co tam słychać. Ogarniam pokój i idę z psem na spacer.
Muszę jeszcze iść wypisać się z clubu fitness. Przed lekarzem pójdę :)
A długi weekend spędzam w Łodzi.

reklama
Anulka masz rację, już pisałyście, że jeżdżące na L4 ;) prawda, zapomniałam.
Pomyślę o tym we wrześniu. Wizytę mam chyba 4.09 to powiem mojej pani gin. Czy jeśli powiem jej też, że chciałabym zdjęcie na papierze (dla tatuśka) to mi wydrukuje bez problemu? Nie dostałam do tej pory więc pytam. Wasze widziałam, że na papierze są :)

Do góry