reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Mi dziś troszkę lepiej. Po 12 będę dzwonić do lekarza z tymi moimi bólami brzucha.
Jutro jadę z kotka na krycie 440km ehhh jak ja tyle w aucie wysiedze to jeszcze nie wiem.
Może te moje mdłości będę po mału znikać :)

reklama
Witam
Też pospałam po 22 lulu i 7:55 pobudka. Dobrze, że pracuje w domu, bo bym do pracy nie zdążyła:-).
Widzę, że rogale poszły w ruch. U mnie na razie kołdra między nogami od jakiegoś czasu, cała moja:-). Robi się chłodno więc niedługo część będę musiała oddać mężowi, może też sobie sprawie takiego rogala.

żgutek, super, że wszystko w porządku! :)
Jak mi już dobrze bez całodniowych mdłości. Po prostu fantastycznie. Lekarz mi kazał brać aspargin na skurcze, już troszkę lepiej. No i usg już za tydzień, będzie prawie 13tc. :)
Kto ma dziś badania? Trzymam kciuki! :)

Zgutek super wiesci z wizyty a bobasek jest cudasny i juz tak super widac wszystko ;-)
rurka Ja bede miec prenatalne w 12t1dc a wszedzie pisza ze powinlo sie je robic miedzy 11a14 tc ;-)
kasikP Ja tez mam problem zdobudzeniem sie normalnie sennosc mnie wykonczy a wczoraj poszlam spac po 22 wstalismy z synkiem o 8 a do 9 jeszcze lerzelismy bo nie mialam sily wstac :baffled:
sunajka u mnie tez jak na razie koldra sie sprawdza przy spaniu jest nadal przyjemnie w nocy wiec Ja na w pol odkryta :tak: a potem pewnie poduche bede meczyc tak jak przy synku i sie sprawdzalo u mnie :-)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach &&&&&&

charli20 nirmalnie gdyby nie to, ze zamawialam to ze szwedzkiej strony to bym podejrzewala, ze Ty mu wykupilas MOJ blekitny rogal ;).
wlasnie zajadam sliwki i nadal mnie nie mdli :). cudowne uczucie :D.

Żgutek, śliczne maleństwo (może nawet już nie takie maleństwo), fajnie wszystko widać :-D

Sealpup, i dziewczyny z wizytą na dzisiaj &&& czekam na dobre wieści :tak:

Rurka, ja mam badanie zaplanowane na 13t1dc, jeszcze ponad tygodnie...

Dziewczyny, odkąd upały zelżały to mi się tez rewelacyjnie śpi :tak: kładę się o 22 lub chwilę po i niestety budzik dzwoni o 7.00... Pospałabym jeszcze, ale trzeba lecieć do pracy. :szok: Potem około 14.00 zaczynam już ziewać i mam ochotę położyć się na biurku i uciąć komara chociaż na chwilę :no:

reklama
Do góry