reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Witam. Wow nawet się wyspalam. Cieszę sie ze dzisiaj to dzisiaj. :) spanie w jednym pokoju z synem to masakra. Albo ssie palca albo sapie. Ale jeszcze tylko dziś I jedzie z dziadkiem na działkę do niedzieli.

reklama
Ja tez kupiłam rogal ciążowy ;P i juz śpię z nim , jest genialny ale rano o 5 go juz zwalam na podłogę bo minza gorąco jak on mnie tak opatuli ;D

Halooo;-)
Ja to mam jakąś poranna senność no nie mogę się obudzić tylko spać spać..:-)
Oglądałam rogale ciążowe ale jeszcze nie jestem do nich przekonana narazie spi mi sie dobrze i na brzuchu i na boku ;-)
Rurka ja mam usg prenatalne w 13 t 5d umówione :)
&&&&&&& za dzisiejsze wizyty dziewczynki :-)

charli20 ja dzis spedze swa pierwsza noc z rogalem :). ciekawa jestem czy moj M zmiesci sie w lozku bo rogal jest gigantyczny :D
czym Twoj jest wypelniony? styropianowymi kulkami czy taka jakby "wata"? bo moj tym drugim.
ja bede miec prenatal e w 12tyg 2 dniu ciazy.

Ostatnia edycja:
Mnie dzis od rana mdłości mordują niesamowicie ;((( moj skarb mi zrobił śniadanie do łóżka a mnie sie chce tylko wymiotować ;(

reklama
charli20 jakos rak offwhite sie nazywa czy jakos tak. a na oko to brudna biel/ ekri. kupilam taki z welurowym ubrankiem. chcialam blekitny, ale nie byl dostepny. wiec uznalam, ze ten bedzie taki neutralny najbardziej. intensywny roz nawet mi sie podobal, ale pomyslalam ze jak bedzie syn to potem by smiesznie wygladal na tle rogala ;).
moj M to sie smial, ze ten rogal w pozycji zawinietej wyglada jak gigantyczna kupka ;).
mnie, odpukac ( Puk puk puk) nie mdli. poki co. moj M przed praca pojechal mi do sklepu po swieze buleczki :D.
a moj Synek dzis zeba pierwszego stracil :D. moj Maly Szczerbatek :).

Ostatnia edycja:
Do góry