reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

A ja juz jestem w Polsce I jutro nam usg. Z jednej strony mocno sie zdziwie jesli nic nie będzie ale z drugiej się oczywiście boję bardzo. No ale co ma byc to będzie a raczej jest.

reklama
MisiaMonisia, przy pierwszej ciąży, w 12 tygodniu synek tak się ułożył, że było widać siusiaczka:-) Więc to rzeczywiście zależy raczej od samego dziecka. U jednych może już widać, u innych nie. A lekarz, czy sprzęt raczej nie mają nic do rzeczy. Tak myślę.

Anulka też dzisiaj kisiłam ogórki :-p Póki co wyszło 11 słoików......kolejne jutro..........no i sałatka z ogórków z papryką i cebulką w słoiczki :-D Mniam już bym ją jadła

reklama
Anulka pamietasz jak sama sie balas? :) dodatkowo juz raz bylam właśnie ok 10 tyg I okazalo sie ze ciąża zniknela na bardzo wczesnym etapie. Takze trauma pozostala. :(

Do góry