reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Sealpup doskonale Cie rozumiem. Moja poprzednia Dzidzia odeszła w 9 tc....i teraz strasznie się bałam tej cholernej 9-tki. Na szczęście już ją minęłam. A strach przed kazdym usg to normalna rzecz. Po tym co się przeszło już zawsze będziemy się bały. Ale trzeba myśleć pozytywnie. Będzie dobrze........musi być :tak:

reklama
Przypełzłam do was. Wykończę się, co chwila porcelana. A ból głowy podejrzewam, że od odwodnienia, nie mogę pić. Im więcej piję, tym więcej porcelany. Błędne koło. Tylko kanapka daje radę się utrzymać. I tak mi zimno, cały dzień pod kocem... Chyba najbardziej mnie pokarało :shocked2: Do tego Jodid mi się skończył a jest na receptę.

Sealpup 3 mam kciuki za Ciebie i Wasze USG będzie wszystko dobrze nie ma innej opcji
Ewa & Kubus biedaczysko ze Cie tak meczy oby szybko odpuscilo

Ja juz na szczescie dzisiaj po dlugo wyczekiwanej wizycie, wszystko dobrze malenstwo ma 11 cm, przezierność karkowa wyszła bardzo dobrze, rozwija się prawidłowo więc już się uspokoiłam. Wierzgało rękami jak szalone Nadpobudliwość po Mamie albo wychodzi moje picie kawy ale ograniczyłam do jednej :-).
W poniedziałek mam kolejną wizytę bo gin stwierdził że lepiej to badanie robić po 12 tygodniu.
Kolejna wizyta 16.09
A i wiecie co nieco przesunął się mój termin hmm na 27.02 ale chyba przygarniecie Mnie jeszcze zostanę z Wami
Pozdrawiam Was wszystkie
Sprobuje umiescic usg tam w tym watku Patrycji

Sealpup, wszystkie trzymamy za was kciuki:tak:. Wiem, że sama się denerwowałam. Wtedy dodawałyście mi otuchy. I za to bardzo dziękuję. Dlatego Sealpup, kochana, jesteśmy z tobą. Daj znać od razu po usg.

Żgutek, super, wspaniałe wieści:-) Fajnie, że ruchliwe. Ale powiem ci, że masz już kawał dzidziusia:-)

MisiaMonisia, ja dzisiaj już kończyłam ogórki. Mam już 15 słoików w piwnicy kiszonych, 8 z curry i 10 sałatek z ogórkami, cebulką i marchewką. Będzie co chrupać zimą. Dżemy z truskawek i jabłek są - ale to zasługa mojej mamy:-)

Udało się wstawić moje ukochane Maleństwo :-), Anulka no kawał człowieczka.
Fajnie że jesteście

Ostatnia edycja:
Żgutek aż miło się czyta takie wieści :-) Jejku 11 cm.......Kawał Dzidzi :-D Zaraz lece zobaczyc Małe Cudo :tak:

Anulka......ja kiszonych planuje mieć chociaż 20 słoików......Mój mąż to ogórkożerca :-p A sałatek chcemy zrobić z 30-40 słoiczków :sorry: W curry nie robię, bo mam jeszcze z zeszłego roku.
Ale jak możesz to napisz mi na priv przepis na sałatkę z ogórków z marchewką......taka mała prośba ;-)

reklama
Do góry