reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

My na basen chodzimy regularnie co do nurkowania to tez się nie zdecydowałam ... ale za wcześnie nie jest ... raczej za późno niedługo będzie bo dzieci mają naturalny odruch nurkowania który zanika chyba ok pół roku. Ale nie wiem na 100% ... ale ważny jest kontakt z wodą nurkować się nauczy później :-D

reklama
szkoda, że forum upadło.
Moja od kilku dni chodzi spać o 18 30. a wstaje o 7. Zauważyłam,że więcej je. A tak w ogóle zrobiło się chłodniej.

Bebeanka - czekamy na zamkniętym ;)

Tęsknię za Milią mam nadzieję, że tu jeszcze zaglądasz. Daj znać co u Małgosiuni.

Cześć bebeanka sprawdź za kilka dni czy masz dostęp do zamkniętego będziesz miała lekturę do nadrobienia
Tam codziennie piszemy mam nadzieję ze szybko pójdzie z twoim dostępem to i Ty się poudzielasz

Fajnie,że będę mogła być na marcówkach w zamkniętym. Mała ostatnio jest bardzo rozkrzyczana. I kupkę robi codziennie, a wcześniej raz na 3 dni.

reklama
Do góry