reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Żadne słowa nie są dobre w takiej chwili. Żadne nie ukoją ogromu bólu i cierpienia. Więc bez słów przytulam.

I jedno wiem na pewno - Wasz Aniołek da Wam mnóstwo wsparcia z nieba. Bo takie czyste serca są najbliżej Boga.

reklama
Margerita nie wiem co powiedzieć...same łzy lecą, nie umiem sobie wyobrazić co czujesz, co czuje cała Twoja rodzina. Nic nie zapowiadało tragedii, jestem w szoku! Przytulam Cie i jestem z Tobą myślami

Margerita wstrząsająca tragedia dla Ciebie i dla całej Twojej rodziny, nie mogę wyjść z żalu gdy pomyślę co tej chwili przeżywasz (*).

Mieszko to nie tak miało być... Nasz mały Wielki Bohaterze tak bardzo byłeś waleczny . Proszę opiekuj się z nieba swoimi rodzicami i braciszkiem, baw się skarbeńku z innymi aniołkami. Dzięki Twojej wspaniałej Mamie mogłyśmy Cię poznać i cieszyć się każdym Twoim sukcesem. Dziękuję za te piekne wspomnienia ,wiedz że nie zapomne o Tobie nigdy nasz pierwszy Lutowo-Marcowy szkrabie. 11830078_10207471139965309_1229266045_n.jpg

Załączniki

• 11830078_10207471139965309_1229266045_n.jpg
    11830078_10207471139965309_1229266045_n.jpg
    6,9 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry