reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Hej!
Krropelka ale pyszności!
Sunajka ja też ciągle wpierdzielam coś słodkiego. Miałam fazę ba ciastka, potem na czekoladę, a teraz na ciasta wiec tez piekę :)
Na moja kuchnię też nikt nie narzeka. Nawet dostaję sporo komplementów choć do poziomu masterchefa jeszcze mi brakuje hehe. Ale gotować i piec lubię :)
Zaczęłam też szyć, zrobiłam tunike i dwie sukienki jeszcze w ciąży ale teraz nie ma czasu na siedzenie przy maszynie. Jedynie mężowi spodnie podwijałam. Ale na pewno do tego wrócę.
Zazdroszczę umiejętności dziergania. Nie mam cierpliwości do takich działań :) może na starość? ;)

Jestem przerażona ,mała obok ciemiączka uderzyła sie ,nie płacze ani nic ale ma trochę czerwone . Nic jej nie będzie ?;( zapłakała chwile i mocno dość sie walnęła. Przebierałam ja a ona sie uniosła a na przewijaku mam Polke ;(

Jest trochę zaczerwienione ,to na obrzeżach jakby tych kości , ale zachowuje sie normalnie , ktoś mnie nastraszył Że potem może być gorzej

31 lipca Mieszko powiększył grono Aniołków. Tak bardzo walczyliśmy o jego życie. Zmarł nagle pozostawiając najpiękniejsze wspomnienia. Tak bardzo nam go brakuje.

brak mi słów ... :-:)-:)-:)-( tak bardzo bardzo mi przykro ... :-( (*)(*)(*) dla kochanego aniołka ... przytulam Cię mocno ...

reklama
Do góry