reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

Xenian, sunajka ostatnio byliśmy całą rodziną w piątkę na usg stawów Gosi i pan doktor niewtajemniczony( ja dostaję na córeczki oczywiście alimenty od byłego męża) pyta się mojego Michała skąd on bierze tyle pieniędzy na cztery kobiety. A on "mam od tego ludzi";-)

reklama
AgaMonika ile trwał u was katar? U nas w piątek minęły trzy tygodnie i dopiero zaczyna się kończyć po podaniu euphorbium.

Z@t hehehe dobre ;-)

Ja jem absolutnie wszystko, bez alkoholu oczywiście :-)
a katar Janek miał przez tydzień, ale mam wrażenie ze coś wraca albo nie całkiem sie skończył :-(

Ja właśnie też już jem w miarę wszystko. Kapustę białą śmiało, ale z kiszoną jeszcze uważam. Jadłam już bigos ale nie szalałam z ilością. Jeszcze mnie czeka fasola bo jakoś się nie złożyło żeby zjeść i jajko. Do tej pory nie jadłam bo kilka razy próbowałam wprowadzić i za każdym razem bóle brzuszka.

Och zazdroszcze! Ja jak zjem cokolwiek z mlekiem krowim to Gosia następnego dnia ulewa tyle ile zje, chlusta wręcz:-( kozi ser jem i już się do smaku przyzwyczaiłam. Mam nadzieję że w pewnym momencie zaskoczy i to mleko przestanie jej szkodzić...ja i tak stronie od krowiego mleka, uważam że pozyskiwanie go jest nieetyczne, ale jest we mnie trochę hipokryzji i lubię żółty ser...on po prostu uzależnia...taki ciągnacy na grzaneczce albo na pizzy mniam!!

Z@t - ja też nie piję mleka krowiego bo od kiedy pamiętam bardzo źle się czułam i miałam problemy z żołądkiem. Ale nie zrezygnowałam z mleka ze względu na Franka tylko na mnie. Ale nabiał staram się jeść.

Czesc Dziewczyny. U nas wczoraj i dzis kiepski dzien. Wczoraj od rana mały sie męczył, bolal go brzuszek, dopiero po kupie przeszło. Wieczorem tez krzyk przy piersi, tak sie wyginał, ze myślałam, ze go nie utrzymam. Potem nie mógł usnąć i znowu zabawa, az w końcu usnął. Od tamtej pory nie robił kupy. Dzisiaj dzien ok. Ale wieczorem było kiepsko, od 16 juz sie spinał na kupkę. Przy karmieniu znowu wygibasy. O co chodzi? Czemu on sie tak prężyć zaczął przy cycku? We wtorek szczepilismy na rotawirusa. Moze to od tego? Bo do tej pory nigdy nie było problemu.

Agaawa - u nas właśnie była masakra po szczepieniu więc być może to było przyczyną. Ale nie martw się, po kilku dniach przeszło.

reklama
Raz jest z górki a raz pod górkę:)Czasami po porodzie dzieje się tak że potrzeba więcej witamin i minerałów :) Są nawet takie specjalne tabletki dla kobiet po porodzie i karmiących piersia.O takie np. *spam* LAKTACJA | *spam* . Które pomagają w uzupełnianiu:)

Ostatnia edycja:
Do góry