reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Tez piorę tetrowki z ubraniami.. Nie widziałam nigdy kulek.. Masz jakies lewe te pieluchy chyba Xenian :p moze z bawełny co nawę obok bawełny nie leżała..

reklama
rurka no wlasnie karmie wylacznie piersia... no co poradzic.

Xenian ja tam nie wyrobilam. juz dawno skonsumowalam M po porodzie ;-)

Xenian mam tak samo z libido w ciąży zero a teraz nadrabiam :) Co byśmy tylko znowu nie zaciążyły ... a przynajmniej ja juz raczej nie planuję. No chyba ze w totka wygram to od razu :-D a jak u was?

Rurka - jeszcze nie zaczęłam nadrabiać bo nie doszłam do siebie na tyle i brakuje już mi jak nie wiem co. Ale wróciły dawne zwyczaje z czasów niewinnych spotkań:) miły powiew świeżości; ) znowu mam motyle w brzuchu:p

Co do planowania- to nasze pierwsze. Chciane i planowane choć zaskoczyło nas że tak szybko nam się udało. Na pewno za jakiś czas podejdziemy do tematu jeszcze raz:) no, może dwa jak się nam spodoba:) ale narazie przynajmniej rok odpoczynku. A najlepiej dwa:)

My więcej dzieci nie planujemy.. Pierwsze i ostatnie.. Wpadki nie wchodzą w grę.. A o sexie mogę jeszcze dlugo zapomnieć.. Mój polog zbyt szybko się nie skończy.. Moja gin byla przerażona jak... Zrobila mi zabieg i sprawdzila czy to na pewno ropień.. Dostałam antybiotyk.. Jak nie pomoże to będzie zle...

Justynka biedaku, trzymam kciuki, żeby antybiotyk pomógł.

chcialam sie pochwalic, ze ważymy dzisiaj 4.875g. Na wizycie kontrolnej wszystko ok, Piotruś jest zdrowym, dużym chłopcem. Przesyłamy uściski dla Wszystkich forumowych cioć.

Agaawa, jakie cudne oczęta!

co do planowania dzieci - ja nic nie planuje w tym temacie. antykoncepcji nie będziemy stosować. jak wyjdzie to wyjdzie :-)
aczkolwiek najpierw wolała bym przespac kilka nocy ;-)

libido - a co to takiego??:baffled::sorry:

kropelka, jestes pewna ze to @. u mnie jeszcze co jakis czas zdarzają sie plamienia połogowe.
jutro ide do gina na przegląd podwozia to zapytam czy to normalne ze tak długo plamię.

justynka, współczuje.
a dlaczego tylko 1 dziecko chcecie miec?. jesli można wiedziec oczywiście :-)

Elzbietka no pewna nie jestem. bo wcz o polnocy poszlam siku i wtedy na piepierze mialam krew ze sluzem - tak jak zawsze jak okres nadchodzi. na drugim kawalku to samo. potem wzielam prysznic, zalozylam podpaske i poszlam spac. przez noc nawet kropka nie powstala na podpasce, ale noce bywaja takie czyste wiec sie nie zdziwilam. ale dzis przez caly dzien tez podpaska czysciutka. i nie wiem co o tym myslec.
bo ja z kolei przezstalam krwawic plamic itp. juz przed 3tyg pologu. i potem nie mialam juz ani razu nawrotu plamien. nawet pomimo seksu. a wczoraj zadnego seksu nie bylo wiec tez zadnych mechanicznych bodzcow nie mialam. sama nie wiem jak to traktowac.

Agaawa cudne patrzalki ma Piotrus :tak:

Justynka wspolczuje...

reklama
Hmm.. Elżbietko.. Jedno dzieciątko nam w zupełności wystarczy.. Nasz mały Rafałek.. Zawsze chciałam mieć synka.. Po prostu ja pochodzę z biednej rodziny, patologicznej.. I chce aby moje dziecko miało wszystko.. A w tej chwili jest mnie stac aby móc mu zapewnić wszystko co trzeba.. Po za tym nie chce dzielić swojej miłości na więcej dzieci.. Nas w domu bylo czworo.. Zostalo nas dwoje.. Bo dwóch moich braci juz zabrali sie na tamten świat nie chce żeby Rafałek mial takie przeżycia.. Ma rodzeństwo cioteczne i stryjeczne.. Starczy..

Wiecie nie myślałam ze od tych wchlanialnych szwów w środku rany moze się zrobic cos takiego.. Masakra.. I tylko noga mnie bolała...

Do góry