Xenian
Fanka BB :)
Bachuta- oj tak U nas dziś cyc co pół godziny. Wprawdzie wczoraj zaliczyliśmy oboje problemy brzuchowe i niestety Franek dziś wciąż je odczuwa dlatego chce być przy piersi. Ale ogólnie w trzecim tygodniu jego apetyt się bardzo zwiększył. No i druga sprawa, że Franek odkrył zbawienną moc piersi: do utulenia, do zasypiania, do pocieszenia, do rozgrzania no i oczywiście do jedzenia
Ja daję Franiowi smoczka i nie zauważyłam żeby miał problemy ze ssaniem piersi. Ale oczywiście mogłoby się tak zdarzyć. Jednak podałam mu smoczka świadomie, cieszę się że chętnie go przyjął. Chce go tylko do usypiania i wypluwa zanim zaśnie jak tylko się wystarczająco utuli. No i chętnie bierze jak go boli brzuszek. Jak jest głodny to nie ma szans żeby mu smoka wsadzić
Ja daję Franiowi smoczka i nie zauważyłam żeby miał problemy ze ssaniem piersi. Ale oczywiście mogłoby się tak zdarzyć. Jednak podałam mu smoczka świadomie, cieszę się że chętnie go przyjął. Chce go tylko do usypiania i wypluwa zanim zaśnie jak tylko się wystarczająco utuli. No i chętnie bierze jak go boli brzuszek. Jak jest głodny to nie ma szans żeby mu smoka wsadzić